28/12/11

Σύννομο Δελτίο Δεήσεων


Κύριε Γιλμάζ, γιατί πράκτορες ελληνικών μυστικών υπηρεσιών να κάψουν τουρκικά δάση; Ποιος από αυτούς θα μπορούσε να χτίσει εκεί; Ε; Οι Έλληνες καίνε μόνο δάση της δικής τους πατρίδας  και χτίζουν εκεί αυθαίρετα ανεβάζοντας τους ρυθμούς ανάπτυξης της δικής τους χώρας και όχι ξένης. Τι το κάναμε;

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Τι θα εκτελεστεί πρώτα; Το ένταλμα σύλληψης του Εφραίμ ή η υπομονή μας; Ο άσσος είχε χαμηλό συντελεστή 0,90. Μας έκατσε και πληρώσαμε κι αποπάνω.

-Πώς γίνεσαι ηγούμενος;
-Μπαίνει φυλακή ο προηγούμενος.

ΛΑΟΣ: Η δίωξη του κτηματομεσίτη Εφραίμ είναι πολιτική. Επειδή κάποτε ο Γιωργάκης πρότεινε  στον Εφραίμ να πάνε μαζί στη Ρωσία να κάνουν περιφορά της Αγίας Ζώνης του Ευρώ. Ο Μεγαλοκτηματίας Εφραίμ εμπνεύστηκε από την ιδέα και έκανε μόνος του την περιφορά της Αγίας Ζώνης χωρίς ευρώ. Με ρούβλια. (Υπάρχουνε)

Νέος ραδιοσταθμός στον αέρα: Κορυδαλλός Κελί Εφραίμ στέρεο.

Σκάι γάιδαρο η υπεράσπιση του μεγαλοκτηματία Εφραίμ. Ή όλοι μέσα ή κανείς. Ή αφού δεν πιάσανε κανέναν να μην πιάσουν ούτε τον Εφραίμ. Όπως φαίνεται, στην Ελλάδα οι συλλήψεις για σκάνδαλο είναι σαν τα πατατάκια: είναι να μην πιάσεις το πρώτο.

Η υπεράσπιση του Εφραίμ ακολουθεί τη γνωστή γραμμή των ελληνικών εξισώσεων: π.χ. σύγκλιση υψηλών και χαμηλών αποδοχών σημαίνει όλοι χαμηλές αποδοχές. Για ένα σκάνδαλο επειδή δεν είναι δίκαιο άλλοι να είναι μέσα και άλλοι έξω, ας είναι όλοι έξω. Και γιατί παρακαλώ να μην είναι όλοι μέσα;

-Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Μονή χτενίζεται.
-Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μοϋνί τοκίζεται.

Για αύξηση των εσόδων του κράτους μπήκε στο τραπέζι και μια σοβαρή πρόταση που όμως δε βγήκε ποτέ: στους λογαριασμούς ΔΕΚΟ να μπουν διαφημίσεις. Θα έπιανε γιατί οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ, κυρίως της ΔΕΗ φιλοξενούνται ακόμα και σε διεθνή δίκτυα ενημέρωσης.

Κύριε Παπουτσή, άλλο βετεράνος του ΠΑΣΟΚ κι άλλο βουτυράνος της ΕΦΕΕ.

Η αύξηση τελών κυκλοφορίας είναι μέτρο που θα το πληρώσουν μόνο οι πλούσιοι. Οι φτωχοί καταθέτουν τις πινακίδες. 

Όπως κάθε αύξηση, έτσι κι αυτή οδηγεί σε μείωση εσόδων.

Ούτε αυτή η κυβέρνηση υπηρετεί αποτελεσματικά το λαό. Μια παράταση τη χρειάζεται κι αυτή η υπηρεσία.

Η φορολόγηση πλουσίων είναι γραφειοκρατικό λάθος που διορθώνει η φοροδιαφυγή.


-Τι κοινό έχουν Εφορία και Κυβέρνηση;
-Την παράταση.

Οι παπαδημοτικές εκλογές δεν θα γίνουν Πρωταπριλιά για έναν προφανή λόγο: δεν πέφτει Κυριακή.

Β. Κορέα: Η κηδεία του Κιμ Γιονγκ-Ιλ δεν θα διαρκέσει πάνω από δύο χρόνια, όσο και η δική μας κυβερνητική συνεννόηση για τα διαζύγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου