28/12/11

Σας εύχομαι να σας μπουν ένα και περισσότερα ευτυχισμένα 2050

-Ποιος είπες δεν ήθελες να σου κάνει ποδαρικό;
-Το νέο πακέτο μέτρων.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου μας πήρε ό,τι έχουμε και ο Βενιζέλος ό,τι δεν έχουμε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις άλλο ΔΗΜΑΡ άλλο ΔΗΜΑΡάς, άλλο ΠΑΣΟΚ άλλο ΜΠΑΤΣΟΚ, που στα αστικά κέντρα έρχεται τρίτο με 10%.

«Εκλογικός στόχος 17% ήταν είναι και θα είναι ουτοπικός και ανέφικτος», φέρεται (και άγεται) να δήλωσε ο φερόμενος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ήταν για το ΚΚΕ, είναι για μας και θα συνεχίσει να είναι για το ΚΚΕ.

Ο Κατραμτζαφέρης για να ενισχύσει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της κυβέρνησης έκανε μια ανάποδη κωλοτούμπα και βρέθηκε στη αγκαλιά του κτηματία Εφραίμ.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γιώργος Καραγκούνης έστειλε εξώδικο διαμαρτυρία σε όλα τα ΜΜΕ που χαρίζουν το ψευδώνυμό του «Κωλοτούμπας» στον Κατραμτζαφέρη. Μεταξύ άλλων αναφέρεται: «… εγώ είδα κι έπαθα, έφαγε η μούρη μου γκαζόν για να κατοχυρώσω αυτό το ψευδώνυμο και θα το πάρει τώρα ένας τύπος που δεν έχει παίξει ούτε μπακότερμα;»

Ο υπουργός Επουράνιας Τάξης Αρχάγγελος Γαβριήλ μας διαβεβαιώνει ότι η κράτηση του κτηματία Εφραίμ θα γίνει σε κελί του Hotel Μοναστήρι κάπου στη Ελβετία.

Αν, λένε αν, δεν τον σώσει το μοναστικό του αξίωμα (ή θεώρημα, μπερδεύομαι) και ο κτηματοφάγος Εφραίμ βρεθεί φυλακή πέρα από το τυπικό εξάμηνο για το θεαθήναι, τότε θα ισχύει η ρήση, «Τα ράσα κλάνουν τον παπά».

Μας τιμά που κυβερνώμεθα από αλλοδαπούς μεσαίους υπαλλήλους διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Ξέρουν από ιδρύματα αυτοί.

Ο Κατραμτζαφέρης είναι αντίθετος με την έλευση αλλοδαπών που δεν έχουν χρήματα και μας κάνουν πλούσιους. Ο Κατραμτζαφέρης συμμετέχει με το κόμμα του σε κυβέρνηση υποτελή σε αλλοδαπούς που έχουν χρήματα, αλλά δε μας κάνουν πλούσιους, μας κάνουν ζητιάνους.

Ο ραδιοσταθμός μας (τέρμα πάνω αριστερά) τώρα βγαίνει καλύτερα από το E-RADIO PLAYER. Να μας ακούτε για να μην κουράζεστε να μας διαβάζετε.

Ποιος ανθέλλην παρήγγειλε κράζων «Μακεδονικόφ Χαλβάτς»; Καθαρή Δευτέρα έχουμε;

Μακεδονικούς χαλβάδες έχουμε δύο κι οι δυο πράσινοι και συνταγματολόγοι, λόγοι, λόγοι.

Εγώ δεν μπαίνω σε κινήματα, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνω που δεν πληρώνω, αφού δεν έχω μία που δεν έχω μία.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου