21/12/11

Οικονομία φιλελευθερίων ηθών


Ευάγγελος Β(γ)ενιζέλος: Κάποιους φοροφυγάδες βρήκαμε. Τους φόρους που δε μας έδωσαν δεν μπορούμε να τους βρούμε ακριβώς επειδή τους μας τους κρύβουν. Βάλαμε πρόστιμα στους φοροφυγάδες που εντοπίσαμε, αλλά δε μας πλήρωσαν και ξέρετε γιατί; Επειδή ακριβώς είναι φοροφυγάδες.

Αποκλειστικό: Τελικά δεν θ’ αναλάβει την ΑΕΚ ως στρατηγικός επενδυτής ο Άη Βασίλης.

Η κυβέρνηση ζήτησε και πέτυχε να δώσουν γενναία έκτακτη εισφορά για τη σωτηρία της χώρας οι πλούσιοι Ιταλοί. Η ιταλική κυβέρνηση το έκανε αυτό. (Προφανώς για την Ιταλία)

Μπαράζ συλλήψεων για τα στημένα παιχνίδια. Στην Ιταλία κι αυτό.

Ο Παπαδήμ(ι)ος Βενιζέλος παγώνει τις πληρωμές του δημοσίου. Άρα δεν πρόκειται να πάρουμε ζεστό χρήμα. Ούτε κρύο.

Ο Παπαδήμ(ι)ος δεν θα πάρει άλλα μέτρα. Θα πάρει χιλιόμετρα.

Ο Βενιζέλος το είπε ξεκάθαρα: δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα αν το οικονομικό επιτελείο πιάσει το στόχο του μέχρι το Μάρτιο, κατασκευάσει δηλαδή διαστημόπλοιο για την Αφροδίτη.

-Μ’ ενοχλεί που ο μαλάκας ο Παπακωνσταντίνου αφού έκανε ό,τι μπορούσε για να αδειάσει τις τσέπες μας παρέμεινε υπουργός.
-Γιατί σ’ ενοχλεί; Αφού ήταν πετυχημένος υπουργός Οικονομικών. Δεν πέτυχε ν’ αδειάσει τις τσέπες σου;
-Δεν πας στο διάολο κι εσύ!....

Η σατανική πρακτική της Ευρω/φιλελεύθερης Ένωσης: Πάρτε μέτρα για να σας δώσουμε την επόμενη δόση και δεν θα σας τη δώσουμε, γιατί αφού θα έχετε πάρει τα μέτρα θα έχουν ήδη πληρώσει άλλοι. Σχετικό τραγούδι: να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες. (Μηλιώκας)

Τι κατάφερε μέχρι στιγμής ο Παπαδήμ(ι)ος; Κάτι θα βρει. Εδώ ο Γιωργάκης περηφανεύεται που ανέβαλε για κάποιους μήνες την κατάρρευση της χώρας μας, αλλά τη σιγούρεψε.

Πάντως ο Γιωργάκης έκανε και κάτι έξυπνο: διηύθυνε μια κυβέρνηση που πήρε τα χειρότερα για το λαό μέτρα που μπορούσε να πάρει και αμέσως μετά έβαλε δύο πολιτικά ηλίθιους (Σαμαρά-Κατραμτζαφέρη) να τα υλοποιήσουν. Μετά από αυτή την έξυπνη σκέψη ο Γιωργάκης δεν λιποθύμησε γιατί την έκανε κατά λάθος.

Όνειρό του ΠΡΟΠΡΩ: (προσωρινού πρωθυπουργού) Οι επόμενες Δημοτικές εκλογές να γίνουν επί δικής του πρωθυπουργίας, να είναι δηλαδή Παπαδημοτικές εκλογές.

Πρώτη ομόφωνη κυβερνητική απόφαση του κ. Παπαδήμ(ι)ου: Καταργείται το υπουργείο Οικονομικών. Οι αρμοδιότητές του περνούν στη ΔΕΗ, νέος διοικητής της οποίας θα είναι αυτός που υποπτεύεστε. (Χοντρός, φλύαρος, επίδοξος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ….)

Ο Τζάμπας ζει και βασιλεύει. Αυτή την εποχή το ρόλο αυτό παίζει ο τσάμπα πρωθυπουργός. Στις επερχόμενες εκλογές κανέναν δεν θα ενδιαφέρει και κανείς δεν θα ψάχνει τι έκανε η απερχόμενη κυβέρνηση

Και ερωτώ: Ένας από τους επόμενους μήνες θα είναι προεκλογικός. Θα έχουμε παροχές; Μη γελάτε, ρε σεις συνανεύθυνοι!....

Οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ είναι επικεφαλής δύο κορυφαίων υπουργείων, Άμυνας, Εξωτερικών. Ο πρόεδρος της ΝΔ είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ζήτω η τρέλα. Πώς γίνεται όμως η ανώτατη τρέλα να εμφανίζεται στη χειρότερη στιγμή μιας χώρας;

Ο ελληνικός λαός απογοητεύει τις κυβερνήσεις του. Αθετεί την υπόσχεση που τους δίνει ότι θα τους πάρει με τις πέτρες.

Η 3+1 κυβέρνησή μας μετράει και προσφέρει θέαμα. Άλλοι παίρνουν τα νέα μέτρα, άλλοι αναλαμβάνουν να τα περάσουν, άλλοι να τα σαμποτάρουν και άλλοι να τα αρνηθούν. Μόνο στάνταρ είναι ποιος θα τα πληρώσει και από πού θα περάσουν. Τα βάζουν εκεί που ξέρουν

Μέτρα: Περνάγαμε από τη γειτονιά και είπαμε να μπούμε να πούμε μια καλημέρα.

Συντάσσομαι στο νέο εορταστικό κίνημα «ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ-ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ»

Νέο λαϊκό σουξέ: «Άλλοι παίρνουνε την πέτρα κι άλλοι παίρνουνε τα μέτρα. Για τους μεν τα παίρνει ο ράφτης, για τους δεν ο νεκροθάφτης». Παραφθορά αποσπάσματος άρθρου του Πουλικάκου.
ΝΔ: «ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ στην εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου