21/12/11

Πόθεν Αίσχος

O Κατραμτζαφέρης παρουσίασε αύξηση των εσόδων του επειδή κατάφερε, είπε, να κοροϊδέψει όχι κάποιους τυχαίους αλλά Κύπριους. Τους πούλησε, είπε, μια εκπομπή του αντί 150 χιλιάδων €, τη στιγμή που οι Κύπριοι μπορούσαν να την έχουν δωρεάν μέσω δορυφόρου. Όμως παρ’ όλη την αύξηση των εσόδων του ο Κατραμτζαφέρης παρουσιάζει φέτος μειωμένες καταθέσεις. Πράγματι, έτσι έγινε επειδή αυτά τα λεφτά που του λείπουν δεν τα πήγε σε τράπεζες του εξωτερικού, αλλά τα έδωσε στο λαό.

Δεν κυνηγούν τον Πάγκαλο που πούλησε ακίνητα, αλλά παρουσιάζει κατά 435 χιλιάδες μειωμένες τις καταθέσεις του, γιατί δεν τα πήγε σε τράπεζες του εξωτερικού. Και το ξέρουμε επειδή μας το είπε. Κάτι παρόμοιο έγινε και με τον Σαμαρά ασχέτως του ότι δεν μας το είπε.

Κυνηγούν δεν κυνηγούν 11 ανώνυμους για όλους εμάς βουλευτές που παρουσιάζουν μειωμένες καταθέσεις, επειδή δεν τα πήγαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό μεν, αλλά τα έδωσαν στο λαό, αντί να τα δώσουν απ’ ευθείας στο κράτος για να σώσουν την πατρίδα, που την σώζουν όμως γιατί και ο λαός στο κράτος τα δίνει.

Δεν κυνηγούν όσους βουλευτές κυβερνητικών (τριών + Ντόρας) κομμάτων παρουσιάζουν αυξημένες καταθέσεις στο εσωτερικό, επειδή αυτοί, ναι, τα πήραν από καταθέσεις τους στο εξωτερικό και τα έφεραν στην Ελλάδα. Δεν τα πήραν από Έλληνες επιχειρηματίες τους οποίους εξυπηρέτησαν με νόμους, τροπολογίες, υπουργικές αποφάσεις κ.λπ. Τέτοια τα κάνουν αφιλοκερδώς και μένα, μπάρμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου