8/6/11

Οι αγανακτισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τον τσάκισαν τον Γ. Παπακωνσταντίνου (ΓΠΑΠ) οι αγανακτισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Τον πέθαναν στην κριτική και για χαριστική βολή του φυλάνε την υπερψήφιση του νέου πακέτου μέτρων που έχει ήδη υπογράψει.



Όταν λέμε μέτρα εννοούμε το μήκος των αγγουριών.

Οι κανονικοί αγανακτισμένοι επηρεάζουν. Ποιους; Τους πολιτικούς αρχηγούς στις δηλώσεις τους. Ακόμα και η Παπαρήγα είπε κάτι θετικό γι’ αυτούς κι ας μην τους ελέγχει.

Οι αγανακτισμένοι επηρεάζουν γιατί είναι πολλοί ψήφοι. Βέβαια, όσο πιο αγανακτισμένος είναι ο ψηφοφόρος τόσο πιο συντηρητική ψήφο στέλνει ως μήνυμα. Ελάχιστοι αγανακτισμένοι θ’ αλλάξουν την ψήφο τους, επειδή όλα μπορεί να καταργηθούν εκτός από την βιοποριστική ψήφο. Δεν προσφέρει τίποτα, παραμένει όμως ψήφος κι έχει την αξία της. (Όχι γι’ αυτόν που την δίνει)

ΓΠΑΠ: Ακολουθούν οι μηδενικοί μισθοί. Μπορεί να μην έχουν αντίκρισμα, αλλά θα δίνονται στους εργαζόμενους οι οποίοι θα φορολογούνται. Έχουν και οι μηδενικοί μισθοί τηναξία τους όχι όμως γι’ αυτούς που τους παίρνουν.

Και για τους βομβαρδισμούς της Λιβύης φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Για τα προβλήματα στη σχέση του με το ΚΚΕ φταίει ο έρωτας.

-Εξαθλιώνουν τον κόσμο. Δεν τους νοιάζει που στις επόμενες εκλογές θα τους μαυρίσει ο λαός;
-Στις μεθεπόμενες όμως;

Τι ανάγκη έχει ο ΓΑΠ; Αφού βγαίνει βουλευτής ασταύρωτος. Κι αν κάποιοι φίλοι του κινδυνεύουν να μην ξαναβγούν (Παπακωνσταντίνου) θα τους βάλει στο επικρατείας, μετά θα κάνουν μια γερή αντιπολίτευση στη ΝΔ και άντε την επόμενη φορά λεβέντες με την ψήφο των ηλιθίων. Όποιος πιστεύει ότι θα γίνει κάτι άλλο είναι μαλάκας.

ΓΑΠ: Όσο πιο καμένη γη παραδώσω στον Σαμαρά τόσο πιο σίγουρα θα τα κάνει κι αυτός θάλασσα, τόσο πιο γρήγορα θα ξαναβγώ πρωθυπουργός.

Ο Ψωμιάδης ενώ βρίσκεται σε αργία δεν βγαίνει από το γραφείο του μετά από παράκληση των τηλεοπτικών καναλιών που έχουν πια μόνιμες εγκαταστάσεις εκεί. Συζητιέται μάλιστα το γραφείο του τέως Περιφερειάρχη να γίνει στούντιο όπου θα φιλοξενούνται (με το αζημίωτο) άλλοι πολιτικοί της Βορείου Ελλάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου