8/6/11

Οι αντιρρησίες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι και λεβέντες

Δεν τους ήταν αρκετό που ψήφισαν το πρώτο (για μας) αγγούρι Μνημόνιο, θα ψηφίσουν και το δεύτερο. Τι το κάναμε; Την πρώτη δανειακή σύμβαση που υπογράφτηκε χωρίς καμία διαπραγμάτευση την υποστήριξαν ακόμα και ο Καρτζαμπαφέρης ακόμα και η Ντόρα. Το δεύτερο αγγούρι όμως λίγοι μπορούν να το ψηφίσουν. Για να δείξουν λοιπόν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τη δυσκολία τους ξεκίνησαν την σκληρή κριτική σ' αυτό που θα υπερψηφίσουν.

Βγαίνουμε από αριστερά, ζητάμε αλλαγές στο μεσοπρόθεσμο πακέτο μέτρων, ζητάμε μέχρι ανασχηματισμό, όχι όμως για να γίνουν. Είμαστε άλλωστε τόσο άσχετοι που φοβόμαστε πως αν π.χ. φορολογηθούν παραπάνω οι έχοντες και κατέχοντες μπορεί να φαλιρίσει η χώρα. Ζητάμε όμως αλλαγές προς όφελος του λαού για να καταφέρουμε να ξαναβγούμε. ("Τους τα έλεγε ο βουλευτής μας αλλά ποιος τον άκουγε" κ.λπ.)

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο θα υπερψηφίσουμε τα μέτρα που εξαθλιώνουν το λαό. Για να ξαναβγούμε βουλευτές. Είμαστε τόσο ελεύθεροι που αν ψηφίσουμε κατά θα μας διαγράψουν και στις επόμενες εκλογές δεν θα είμαστε καν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Στο κάτω-κάτω αυτοί που μας ψηφίζουν φταίνε για την κατάσταση. Π.χ. Οι ψηφοφόροι της περιφέρειάς μας δεν μας αφήνουν να κλείσουμε μια άχρηστη δημόσια επιχείρηση, έτσι για να πληρώσουμε τα 200 χιλιάδες € ενοίκιο του κτηρίου και τις αμοιβές των διοικητών πρέπει να απολύσουμε δημοσίους υπαλλήλους με το ΑΣΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου