3/6/11

Επιτέλους η Αμαλίας έγινε πεζόδρομος

Το Σύνταγμα έγινε πια τηλεοπτικό πλατό. Και ραδιοφωνικό: Εδώ πλατεία, εδώ πλατεία, σας μιλά το facebook των ελεύθερων αγανακτισμένων πολιτών, των ελεύθ…
(Τους έκοψε το ΠΑΜΕ που μας μεταφέρει με ζάπινγκ στη Σταδίου όπου πετάει μπογιές)

Το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα το χρήμα στο εξωτερικό και να μη μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα οι βουλευτές του στο εσωτερικό. Συζητιέται να συνεδριάζει το σώμα με δικτύωση. Κάθε βουλευτής θα βρίσκεται σε ασφαλές μέρος.

Σε τιμή ευκαιρίας: Κράνη και μάσκες προσώπου για βουλευτές.

Ο Καρτζαμπαφέρης δήλωσε ότι ΣΚΕΦΕΤΑΙ ν’ αποσύρει τους (τηλεοπτικούς) βουλευτές του από τη Βουλή. Καλά έκανε γιατί αυτό το κανάλι της Βουλής τι νούμερα φέρνει; Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ σκέφτηκαν να αποσύρουν τη Βουλή από την κυκλοφορία.

Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ο ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία. Και η (δια)κυβέρνηση και η εξουσία είναι τηλεοπτικές και το καλοκαίρι δεν μαζεύουν πολύ κόσμο υπέρ τους, μόνο στο Σύνταγμα.

Φάγαμε κι άλλο πακέτο. Στήριξης της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Καλά τα πακέτα στήριξης αρκεί να μας τα έδιναν δωρεάν. Ευχαριστώ για τη διόρθωση. Πράγματι, τα πακέτα στήριξης της χώρας μας είναι δωρεάν. Για εκείνους που τα δίνουν, όχι μα εμάς που τα παίρνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου