6/2/12

ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΩΣΑΝ 5-6 ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ

Αναρτήθηκε 22/2/2011
Τη συνάντηση με τον GAP η Γερμανίδα ομόλογό του την απαίτησε αγανακτισμένη αφού έμαθε ότι οι καταθέσεις Ελλήνων πολιτών στην Ελβετία ξεπερνούν τα 600 δις ευρώ.

-Ποιος μαλάκας το κάρφωσε αυτό στη Μέρκελ;
-Η ίδια με το περιοδικό της το «Der Spiegel».

(Ομόλογοι του ΓΑΠ είναι οι πρωθυπουργοί που οι τράπεζές τους καταβροχθίζουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου συμφέροντός τους)
Ο GAP μπορεί να μην είναι χαρισματικός ηγέτης, είναι όμως χαριστικός. Οι μεγαλοεπιχειρηματίες είναι αχάριστοι και βγάζουν τα λεφτά τους στην Ελβετία.
Η καγκελάρια της Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας (μετά από συγχώνευση) ζήτησε από τον GAP να σταματήσει αυτός ο μονόδρομος χρήματος προς την Ελβετία και να χαραχτεί μια 4η γραμμή Μετρό Οικονομίας προς Γερμανία. (Ανατολική και Δυτική μετά από συγχώνευση)
Μεγάλη η συνάντηση του πρωθυπουργού μας με τη Μέρκελ. Πέντε μεταφραστές είχε ο καθένας γιατί κανείς απ’ τους δύο δεν πίστευε τα λόγια του. 
Η πονόψυχη Μέρκελ δέχτηκε να μας δώσει τμήμα των πολεμικών επανορθώσεων με επιτόκιο 7%. 
Για τους συγγενείς θυμάτων του ολοκαυτώματος στο Δίστομο θα δώσει σώματα καλοριφέρ. 
Στους Ισραηλίτες της Θεσσαλονίκης θα δώσει συμβολικά η Μέρκελ σαπούνια και φιάλες υγραερίου. 
Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες (πάσης καστανιάς καρύδι) δήλωσαν ότι η επίσκεψη του GAP στη Γερμανία δεν θα επηρεάσει την καλή σχέση τους με τη γείτονα χώρα Ελβετία. «Δεν θα διακόψουμε την οικονομική μας βοήθεια σ’ αυτή τη δύστυχη απομονωμένη χώρα της Ευρώπης», φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Β/Ελβετοχάνων.

Ο άνεργος της γειτονιάς απορεί με τύπους σαν τον Καντάφι. «Θα φύγουν που θα φύγουν, γιατί δε βρίσκεται κανείς να τους το πει; Είναι ανάγκη να σκοτώνουν τόσο κόσμο για τη θριαμβευτική τους έξοδο;»
Πράγματι, ο προσωπικός φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου θα μπορούσε να έφευγε από την εξουσία του, μοιράζοντας χαρτονομίσματα στο λαό, όπως έκανε ο Χαϊλε Σελασιέ της Αιθιοπίας και των Ράστα, θα μπορούσε να μοίρασε γυναίκες στο λαό ή άντε κάνα ντενεκέ πετρελαίου. Αυτό το τελευταίο θα μ’ άρεσε περισσότερο αν γινόταν για θριαμβευτική είσοδο στην Ελλάδα.

Ναι, για την αύξηση του τουρισμού μας ελπίζουμε να γίνουμε κάποτε κι εμείς χώρα που μαζεύει τους απανταχού ξεπεσμένους δικτάτορες και όχι μόνο τις κακογαμημένες Σκανδιναβές που μαζεύαμε κάποτε ή τις εγκαταλελειμμένες σεξουαλικά από τους μεθύστακες άντρες τους γυναίκες χωρών της Ανατολικής Ευρώπης που μας τρώνε τις συντάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου