22/10/09

ΝΔ: Όλοι οι υποψήφιοι προέδροι από κούνια και μία από τακούνια

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ.

Όποιος βγει μαγκιά του, ευχόμαστε να τα καταφέρει να μείνει για πάνω από 2 εκλογικές αναμετρήσεις. Έχει κάθε δικαίωμα. Εγώ όμως και ο γείτονάς μου που ψήφισε και ΝΔ τι φταίμε; Γιατί κάθε τόσο πρέπει ν’ ακούμε εθνικό διακαναλικό διάγγελμα ενός ή μιας που θέτει υποψηφιότητα; Καλά μου τηλεοπτικά κανάλια, χάθηκε ο κόσμος να το μεταδώσετε όπως του αρμόζει; Ένα βίντεο στο δελτίο. Συνοδεία και τι αληθοφανής πιστοποίηση της είδησης.

Κυρίες, δεσποινίδες, κύριοι και οι υπόλοιποι, βρισκόμαστε στην 8η Δεκεμβρίου του 2009. Το συνέδριο του κόμματος εξέλεξε ως πρόεδρο της ΝΔ τον Αντώνη Σαμαρά, η κοινοβουλευτική ομάδα εξέλεξε για πρόεδρο της ΝΔ τη Ντόρα Μπακογιάννη και η βάση εξέλεξε για πρόεδρο της ΝΔ τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Μετά από κλήρωση ανάμεσα σ’ αυτούς τους τρεις, βγήκε πρόεδρος ο Πανίκας Ψωμιάδης.

Αν δεν βγει πρόεδρος της ΝΔ η Ντόρα στο δεύτερο γύρο, θα μπορέσει στον τρίτο γύρο να θέσει υποψηφιότητα ο μεγάλος Μητσοτάκης; Στον τέταρτο γύρο να βάλει και ο Έβερτ; Ή να βάλουμε κι έναν Πέμπτο γύρο για να επιστρέψει ο Στεφανόπουλος; Στον έκτο γύρο προεδρικών εκλογών της ΝΔ θα βάλει υποψηφιότητα ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης και στον έβδομο ο Πολύδωρας.

Δηλαδή μετά το συνέδριο, θα παραμείνει ο Κώστας Καραμανλής, προσωρινός πρόεδρος μέχρι να στηθούν οι κάλπες; Τι θα κάνει; Το θα γίνει; Λούης ή μην τον είδατε τον Παναή;

Φυσικά και δεν κάθεται για προσωρινός, γιατί ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Ούτε ωρομίσθιος πρόεδρος της ΝΔ δεν κάθεται, γιατί στην Ελλάδα του πνεύματος δεν πληρώνουμε τους ωρομίσθιους καθηγητές. φαντάζεστε να μην πλήρωνε ο Φίλιππος το δάσκαλο του μετέπειτα Μεγάλου Αλεξάνδρου; Τον Αριστοτέλη που έκανε ιδιαίτερα για να ζήσει.

-Τι θέλει τέλος πάντων κι αυτή η πλέμπα, η βάση; Θέλει να βγάζει πρόεδρο; Γιατί δεν λέει το αποτέλεσμα με τ’ όνομά του; Βασικά με λένε Ντόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: