17/10/08

Ανασχηματισμός Καλποπαιδίου

Τι; Το ΠΑΣΟΚ είναι που ξεκίνησε την ιστορία με την παραχώρηση εκτάσεων στο Βατοπέδι;

Κι εσείς, λεβέντες μου της ΝΔ, κυβερνήτες της πολιτείας μας; Αναγκαστήκατε να ακολουθήσετε κατά γράμμα την πορεία του ξεπουλήματος δημοσίων εκτάσεων; Ναι; Τι λε, ρε παιδί μου!

Μα, εσείς είσαστε στην κυβέρνηση και, απ’ ό,τι λέτε, δεν είστε ΠΑΣΟΚ νούμερο δύο, ούτε νούμερο σκέτο.

Από καταραμένα νούμερα σκίζουμε. Άλλος φοβάται το 13, άλλος το 666, άλλος το 2000. Κανένα από αυτά δεν έφερε ακόμα την παγκόσμια καταστροφή. Το μόνο νούμερο που σας φοβίζει εσάς είναι το μαγικό 152.

Αρκετό είναι για να φτιάξετε νόμους με τους οποίους θα αλλάζατε την κατάσταση στο ξεπούλημα. Αν θέλατε να την αλλάξετε. Αφού δεν το κάνατε, βουλώστε το, γιατί αρκετές παπαριές ακούμε τελευταία και βαρεθήκαμε τα νούμερα που τα λένε.

Προανακριτική ή εξεταστική επιτροπή; Και οι τρεις να γίνουν, αν κι εγώ προτιμώ τη μεσαία: προεκλογική επιτροπή. Και σταματήστε κάποτε να κάνετε αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ. Δεν ξαναβγήκε ακόμα στην κυβέρνηση.

Καλού-κακού δεν ψηφίζουμε ούτε εσάς ούτε το ΠΑΣΟΚ. Εμείς ποτέ δεν αναγκαζόμαστε να κάνουμε τέτοιες βλακείες. Γιατί να ψηφίσω έναν που μόλις βγαίνει λέει, «Είμαι αναγκασμένος να κάνω ό,τι έβαλε μπρος ο προηγούμενος»; (Και ο ηγούμενος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου