13/5/08

ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Επειδή υπάρχει ακρίβεια στην αγορά, (χθες το κατάλαβε και η κυβέρνηση που το είδε από την τηλεόραση) εμείς θα πουλάμε πιο φτηνά τα εμπορεύματά μας, ώστε ν’ ανακουφίσουμε όσο μπορούμε τον κόσμο. Κι επειδή δεν μας πληρώνετε σε λεφτά, αλλά με χρόνο που διαθέτετε στο μπλογκ μας, αποφασίσαμε να μικρύνουμε τα ποστ, ώστε να σας στοιχίζουν λιγότερο.
Τελειώνοντας, να σας θυμίσουμε ότι δεν είναι μικρό πράγμα η ακρίβεια στην αγορά. Χθες το κατάλαβε και η κυβέρνηση που το είδε στην τηλεόραση. Εμείς θα πουλάμε πιο φτηνά τα εμπορεύματά μας, ώστε ν’ ανακουφίσουμε όσο μπορούμε τον κόσμο. Κι επειδή δεν μας πληρώνετε σε λεφτά, αλλά με χρόνο που διαθέτετε στο μπλογκ μας, αποφασίσαμε να μικρύνουμε τα ποστ, ώστε να σας στοιχίζουν λιγότερο.
Μη σας κουράζουμε όμως με την ακρίβεια στην αγορά, (χθες το κατάλαβε και η κυβέρνηση που το είδε στην τηλεόραση) εμείς θα πουλάμε πιο φτηνά τα εμπορεύματά μας, ώστε ν’ ανακουφίσουμε όσο μπορούμε τον κόσμο. Κι επειδή δεν μας πληρώνετε σε λεφτά, αλλά με χρόνο που διαθέτετε στο μπλογκ μας, αποφασίσαμε να μικρύνουμε τα ποστ, ώστε να σας στοιχίζουν λιγότερο.
Γεια σας και μη σας τρομάζει ακρίβεια στην αγορά. Χθες το κατάλαβε και η κυβέρνηση που το είδε στην τηλεόραση. Εμείς θα πουλάμε πιο φτηνά τα εμπορεύματά μας, ώστε ν’ ανακουφίσουμε όσο μπορούμε τον κόσμο. Κι επειδή δεν μας πληρώνετε σε λεφτά, αλλά με χρόνο που διαθέτετε στο μπλογκ μας, αποφασίσαμε να μικρύνουμε τα ποστ, ώστε να σας στοιχίζουν λιγότερο.
Τώρα θα απαντήσω στην ερώτησή σας. Ναι, υπάρχει ακρίβεια στην αγορά. Χθες το κατάλαβε και η κυβέρνηση που το είδε στην τηλεόραση. Εμείς όμως θα πουλάμε πιο φτηνά τα εμπορεύματά μας, ώστε ν’ ανακουφίσουμε όσο μπορούμε τον κόσμο. Κι επειδή δεν μας πληρώνετε σε λεφτά, αλλά με χρόνο που διαθέτετε στο μπλογκ μας, αποφασίσαμε να μικρύνουμε τα ποστ, ώστε να σας στοιχίζουν λιγότερο.
Θα ρωτούσε κάποιος αν πράγματι υπάρχει ακρίβεια στην αγορά. Λοιπόν…..
-ΜΠΑΜ-
Καταδικάζω απερίφραστα αυτόν που πριν από λίγο δολοφόνησε το συνάδελφό μου, ο οποίος μιλούσε για την ακρίβεια στην αγορά. Χθες το κατάλαβε και η κυβέρνηση που το είδε στην τηλεόραση…
-ΜΠΟΥΜ-
Με τις λιγοστές δυνάμεις που μου έμειναν θα πω ότι εμείς θα πουλάμε πιο φτηνά τα εμπορεύματά μας, ώστε ν’ ανακουφίσουμε όσο μπορούμε τον κόσμο…
-ΞΑΝΑ ΜΠΑΜ-
Ούτε εγώ πέθανα ακόμα κι επειδή δεν μας πληρώνετε σε λεφτά, αλλά με χρόνο που διαθέτετε στο μπλογκ μας, αποφασίσαμε να μικρύνουμε τα ποστ, ώστε να σας στοιχίζουν λιγότ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου