15/9/18

Πότε θα κλείσει η χρεοκοπημένη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ;

Η κρίση δεν τους χτύπησε όλους. Πριν από αυτήν και κατά τη διάρκειά της εν μέσω μνημονίων συνέχισαν να κλείνουν, όπως και πριν, όσες εταιρείες δε μπορούσαν ή δεν ήθελαν να δραστηριοποιούνται ή να φορολογούνται στην Ελλάδα.

Δεν μας έμειναν μόνο οι υγιείς επιχειρήσεις, αλλά και οι τσαμπουκαλούδες, όπως οι ΠΑΕ, ούσες ανώνυμες εταιρείες με  ισολογισμούς που κλείνουν με παθητικό πάνω από τρία συνεχόμενα χρόνια, αλλά δεν κλείνουν οι ίδιες σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ως νομικά πρόσωπα.
Ψηφίστε ΝΔ, ν' ανέβει το ποσοστό της, οπότε θ' ανέβει και η κρατική επιχορήγηση προς αυτήν και τότε θα μπορεί να πληρώσει άνετα δόση σε τράπεζα.
Η ΝΔ καταγγέλλει Βερολίνο, Βρυξέλλες και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι προδίδουν το ιερό ΔΝΤ και ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση ν' αντισταθεί και να μειώσει τώρα τις συντάξεις των Ελλήνων. “Αν δεν μειώσετε εσείς τις συντάξεις ποιος θα το κάνει; Εμείς; Για μαλάκες μας έχετε; Τι; Ποιος είπε ναι;”

Ευτυχώς έχουμε τη δημοσιογραφία που αντιστέκεται.
Εκτός από το δίδυμο Ρέμος-Ρουβάς τώρα και η Άννα Βίσση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ. Μετά τις εκλογές και οι τρεις τους θα κατέβουν, επίσης χωρίς σταυρό, στο Διογένης Παλλάς.

Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή Καϊλή επιδόματα παίρνουν οι τεμπέληδες. Άρα όσο πιο πολλά επιδόματα παίρνει κάποιος τόσο πιο τεμπέλης είναι. Συνεπώς κατά τη γνώμη της μεγαλύτεροι τεμπέληδες είναι οι ευρωβουλευτές. Αν θέλετε να τα δείτε.
Με τη ΝΔ-Φώφη στην κυβέρνηση δεν θα έχουν πια τρύπες οι τσέπες μας, γιατί δεν θα τις χρειάζονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: