25/10/17

ΕΔΩΕΑΠ-ΝΤΑΟΥΝ

Γκουντ απεργίαρ.

Μπορεί να διαφωνεί κάποιος με τα αιτήματα της απεργίας, δεν είναι υποχρεωμένος όμως να γίνει απεργοσπάστης. Θα πουν ότι τον ανάγκασε το αφεντικό του και δεν κάνει, γιατί είναι και λεβέντης, δεν κωλώνει.

Ε όχι και οργή λαού για τους απεργοσπάστες του Σκάι! Ο κόσμος αυτούς βλέπει και βρίζει τους απεργούς που του στερούν ειδήσεις κι εκπομπές. Τι ακριβώς θα πάθουν αν τους διαγράψει η ΕΣΗΕΑ; Δε θα βρουν αλλού δουλειά; Δηλαδή με την ιδιότητα του μέλους βρήκαν; Σοβαρευτείτε. Τι μπορεί να με πείσει ότι ο κόσμος υποστηρίζει τον κλάδο των δημοσιογράφων για τη σωτηρία ενός ταμείου τους; Σε ποιον νομίζετε ότι καίγεται καρφί γι' αυτό; Και τι κουβέντα χωράει αν δεν κατάφεραν να ενημερώσουν τον κόσμο για τον αγώνα τους ποιοι; Οι δημοσιογράφοι.

Αμπελοφιλοσοφία, γιατί μπορεί η απεργία των δημοσιογράφων να γίνεται την επομένη μιας κυβερνητικής επιτυχίας ή αποτυχίας της αντιπολίτευσης. Εντάξει, οφείλεις να υποστηρίξεις το αφεντικό σου, το σημαντικό εδώ είναι άλλο. Όταν απεργούν οι δημοσιογράφοι ο λαός μένει ανενημέρωτος ό,τι χειρότερο μετά το αμόρφωτος για τη σωστή λειτουργία της Δημοκρατίας.

Πρώτη φορά είδα απεργούς και υποστηρικτές τους να διαφημίζουν τόσο πολύ απεργοσπάστες και να τους δικαιώνουν γι' αυτό που κάνουν, αφού τους ανεβάζουν τα νούμερα.
Ευτυχώς που έχουμε τον προκο(μ)μένο τον Σκάι ανοιχτό να μπορούμε να βρίζουμε τους ανεπρόκοπους απεργούς.

Δεν συμφωνούμε 100% με τον τρόπο που αντιμετωπίζει κάποιους εργαζόμενους, αλλά έχει πλάκα.

Κατά όλα τα άλλα καταδικάζουμε τους απεργοσπάστες, αλλά τους διαφημίζουμε και τους στέλνουμε κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: