9/10/16

ΝΔΤ

Το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας είναι οικονομικό και σπάταλο. Το ΔΝΤ ούτε παραμένει στο ελληνικό πρόγραμμα, ούτε αποχωρεί, γιατί απλά και φεύγει και παραμένει. Τι δε γκαταλαβαί;

❒  Ρώτα το τσιμέντο που αντιστέκεται.
  • “Η μισθοδοσία δεν θα περάσει”. 
  • Lafarge - ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: 0-0.

Πέθανε ο πραξικοπηματίας Στυλιανός Παττακός στα 104 του. Μάθαμε τον επόμενο στόχο του Επίτιμου Μητσοτάκη.

Ο Παττακός βγήκε από τις φυλακές το 1990 λόγω ανήκεστης βλάβης της υγείας του. Τόσο μεγάλη βλάβη που δεν κατάφερε να ζήσει ούτε 27 χρόνια από κει και μετά. Ζηλεύει κι ο Κ. Μητσοτάκης που τον απελευθέρωσε.

-Δηλαδή τυχερός ο Παττακός.
-Σαββατοπεθαμένος.


Από το καρναβάλι της Χούντας.

Θυμίζουμε, στον ύμνο της 21ης Απριλίου ο πανταχού παρών καθεστωτικός Γιώργος Κατσαρός μελοποίησε ποίηση του Γιώργου Οικονομίδη. (Πρώην μέλος του ΚΚΕ)

❒  Μετά τα εγκαίνια μιας μεγάλης έκθεσης αυτοκινήτων, ο αντιπρόσωπος - επιχειρηματίας απευθύνεται στο Παττακό (Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της χούντας), που έκανε ως συνήθως τα σχετικά εγκαίνια:

- Κύριε Πρόεδρε, ήταν μεγάλη τιμή για μας που εγκαινιάσατε την έκθεσή μας, σας ευχαριστώ, αυτό το αυτοκίνητο, τελευταίο μοντέλο της φίρμας που αντιπροσωπεύουμε, είναι ένα δώρο για σας.
- Αποκλείεται, απαντά ο Παττακός, δεν το δέχομαι σαν δώρο, πρέπει να πληρώσω.
- Εντάξει Κύριε Πρόεδρε, δώστε μας 500 δραχμές.
Και ο Παττακός βγάζοντας από το πορτοφόλι του 1 χιλιάρικο (δραχμές) απαντά:
- Ευχαριστώ πολύ, θα πάρω ... δύο.

Έβαλαν λουκέτο σε σχολείο για να μη μπουν τα προσφυγόπουλα. Τουλάχιστον δεν έβαλαν χειροπέδες όπως κάποτε στην ΕΡΤ.


Α, ρε Κούλη, τι το ήθελες να πεις για διαφθορά; Τη Δευτέρα στη σχετική συζήτηση Βουλή θα πέσει πολύ γέλιο. Και μη μπερδεύεις τις λέξεις. Είπαμε είσαι εκλογιμώτατος, όχι ελλογιμώτατος. Για να λες κάτι πρέπει να έχεις έλλογο συμφέρον, αλλιώς κάνε την πάπια.

❒  Στη Γερμανία οι δημοσκοπήσεις τηρούν αυστηρά αριθμητικούς κανόνες.
Χριστιανοδημοκράτες: 33%
Σοσιαλδημοκράτες: 22%.
Αριστερά και Πράσινοι: 11%.


-Ποιος μπορεί να νικήσει τη Μέρκελ;
-Ο Κούλης;


❒  Η Ελλάδα επιτέλους πιάνει τους στόχους της. Δεν είναι τυχαίο που σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής Κορακάκη.

Νόμπελ Ειρήνης στον πρόεδρο της Κολομβίας επειδή υπέγραψε το τέλος του εμφυλίου πολέμου στη χώρα του; Μόνος του έκανε τον εμφύλιο, μόνος του τον σταμάτησε;


ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: