8/6/15

Πανελλήδιες εξετάσεις

Πρεμιέρα στις πανελλήνιες εξετάσεις. Δεν θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς.

►Πανελλήνιες εξετάσεις και για πανεπιστήμια του εξωτερικού, για τους μελλοντικούς υπουργούς μας.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑ ΜΗ ξεκινούν την εβδομαδιαία αντιπολίτευση με μονογραμμένες κόλλες.

►Ξεκίνησαν ως Πανελλαδικές οι Πανελλήνιες εξετάσεις. Αν πηγαίναμε για πρόωρες εκλογές θα είχαμε εύκολα θέματα και σημαντική αύξηση εισαγωμένων σε ΑΕΤ-ΤΕΙ με ελεύθερες μεταγραφές. Οι μαθητές και οι μαθήτριες πρέπει να διακατέχονται από περισσή περιφάνια βλέποντας να αποτελούν πολιτικό κεφάλαιο στο οποίο κάποιοι επενδύουν.

Οι χρυσαβγάδες ζητούν πανελλήνιες εξετάσεις αίματος.

►Οικονομικά: Στον Σκάι έπεσε κι άλλο η ισο(α)τιμία ευρώ/δραχμής. Διαδήλωση διαμαρτυρίας του Πορτοσάλτε έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Ζητείται τεχνικός για το δεύτερο κοντάρι του πανό.

Θα κλείσουμε συμφωνία ή θα διαλύσουν την ευρωζώνη; Ως Ελλάδα βρισκόμαστε στο μάτι του συμφώνα.

►ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
 Μαργαρίτης και οι λοιποί ΣΥΡΙΖώντες πίνουν Φιξ

Δεν κατάλαβα, τι συμφωνία ήθελες; Να μη δίνει η Ελλάδα δεκάρα στους δανειστές, να έχουμε κατώτερο μισθό 1.000 € και να κάνουμε συνεχείς αυξήσεις στις συντάξεις; Ό,τι ακόμα προσθέσεις με βρίσκει σύμφωνο, αλλά αυτά ήθελες; Εγώ ήθελα να γίνω φούρναρης και αστροναύτης.

►Σόιμπλε: «Δε μας ενδιαφέρει η διαφθορά στη Γερμανία γιατί ο Γκαίτε είπε ότι πρέπει πρώτα να καθαρίζουμε τις αυλές μας. Θα καθαρίσουμε, λοιπόν πρώτα την Ελλάδα που θεωρούμε αυλή μας και μετά βλέπουμε για σπίτι μας».

Στο πρώην Ευρωπαϊκό Κύπελλο Πρωταθλητριών ομάδων μπάσκετ παίξαμε και χάσανε. Αν έχανε η Ρεάλ θα είχε κερδίσει η Ελλάδα. Τώρα έχασε ο Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: