8/6/15

Συμφώνιο

Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι είναι αδύνατον να συμφωνήσουμε υπογράφουμε μια συμφωνία.

►Δεν ανησυχώ με τη συμφωνία γιατί δε θ' αρέσει σε κανέναν επειδή θα είναι η καλύτερη δυνατή.

Συμφωνία ή θάνατος; Είναι λίγο περίπλοκο το ζήτημα. Για κάποιους η συμφωνία είναι θάνατος, δηλαδή πάμε για συμφωνία και θάνατος.

►Γι' άλλους ας κάνουμε συμφωνία κι ας πεθάνουμε. Δηλαδή είτε συμφωνία, είτε θάνατος. (το ένα, το άλλο ή και τα δύο)

Σκέτη συμφωνία είναι κάτι αδύνατον, γιατί κανείς δε θα συμφωνήσει μαζί της. Σκέτος θάνατος είναι βαρετός, γιατί ζωή είναι αυτή που ζούμε;

►Για το λεκτικό ρακόρ, η  Ζωή Κωνσταντοπούλου διέκοψε την Παρασκευιάτικη ομιλία της στο πανεπιστήμιο Λομονόσοφ για να παραστεί στον Σαββατιάτικο εορτασμό για τα 70 χρόνια της ήττας του ναζισμού. Συνεχίζει την ομιλία της. Τη Δευτέρα αναμένεται στην Αθήνα, εκτός απροόπτου διαρκείας της ομιλίας της.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή μας Νίκο Ράμμο, "Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έκανε ούτε 10  παρατηρήσεις για λάθη στο τυπικό των εορτασμών για τη λήξη του Δευτέρου παγκοσμίου Πολέμου – Ήττα του Ναζισμού”.

►Η Σοφία Τούβλεψη καταγγέλλει πραξικοπηματική διοίκηση στη νέα ΕΡΤ. “Πρόεδρος από ΑΝΤΑΡΣΥΑ και διευθύνων σύμβουλος Ταγματάρχης που εδώ και δεκαετίες δεν κατάφερε να γίνει ούτε αντισυνταγματάρχης. Όπως πάμε, σε λίγο δεν θα έχουμε χαρτί υγείας ούτε στο στρατό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: