8/6/15

Δελτίο Σκάει Γάιδαρο

Η Ντόρα Μπακογιάννη σχηματίζει σκιώδη προεδρία της ΝΔ.

►Βρισκόμαστε σε χώρα του σιδηρού παραπετάσματος,αλλά μην ασχολούμαστε τώρα μ' αυτό.

Η συμφωνία της Λαϊκής Δημοκρατίας Ελλάδας με το Γιούρογκρουπ θα υπογραφεί στη Γιάλτα.

►Σύμφωνα με κομμένο ρεπορτάζ τα ράφια των σούπερ-μάρκετ δεν είναι άδεια, διαθέτουν ακόμα και χαρτί υγείας. Τις οδοντόκρεμες δεν τις τρίβουν στο ψωμί, στα τζάμια των σπιτιών αντί για κουρτίνες δεν βλέπουμε κολλημένες εφημερίδες, αλλά κουρτίνες. Στις πλατείες και στις διασταυρώσεις λεωφόρων δεν γίνεται μαύρη αγορά δολαρίων και ευρώ αντί δραχμών και δεν έχει αρθεί ακόμα η μη απαγόρευση εξόδου Ελλήνων πολιτών στο εξωτερικό. Αυτά για την ώρα, χειρότερα αργότερα.
 
Το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού εδώ και χρόνια έγινε ολοκληρωμένο μικροπολιτικό πάρκο. Ο φερόμενος ως πρόεδρος της ΝΔ αυτή τη βδομάδα προτείνει να δοθεί ως έκταση σε ακτήμονες αγρότες της λίμνης Τριχωνίδας, η αποξήρανση της οποίας δεν ολοκληρώθηκε, αφού υπάρχει ακόμα ο αντίστοιχος οργανισμός.

►Βρέθηκε ο άφαντος τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας πεταμένος σε χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Τον είχαν ξεχάσει ακόμα και όσοι εξυπηρετούνταν από την τυφλή υπογραφή του σε αντισυνταγματικούς νόμους. Θυμίζουμε, ο κύριος αυτός οδήγησε τους δημοσιογράφους να γράφουν το “Πρόεδρος” με πεζό “πι” και μόνο το “Δημοκρατίας” με κεφαλαίο "Δέλτα". Μόλις θυμηθούμε το ονοματεπώνυμό του θα σας το διαθέσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: