8/5/15

Sexit yok

Μέρκελ: "Μάρκο, μ' έκαψες".

Η τραγική ειρωνεία για την Τούβλεψη: Χωρίς χρήματα τα ΑΤΜ στη Γερμανία. Ένεκα απεργίας μεταφορέων χρημάτων. Κάποιοι από τους απεργούς έκαναν αρπαχτή με χρήματα από Ελλάδα για Ελβετία.

O σεξ εντ Ντράγκι ροκ 'ν' ρολ είναι συνεπής άνθρωπος. Υπηρετεί την παρέα του και προσπαθεί να πείσει ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα υπάρχει για να αφήνει χωρίς ευρά μια χώρα με κυβέρνηση που δεν είναι αρεστή στις “αγορές”, στους κομπιναδόρους ομολόγων δηλδή και αγοραστές κοψοχρονιά δημόσιου πλούτου.

Ο Ντράγκι με πείθει ότι παίζει σωστά το ρόλο του. Δεν με πείθει ότι γ' αυτό φτιάχτηκε αυτή η τράπεζα. Αν το καταφέρει κι αυτό θα αποδείξει ότι είναι εχθρός του ευρώ και της ευραπαϊκής ολοκλήρωσης, αφού θα πρέπει να είναι βλάκας κάποιος για ν΄ αφήσει τη χώρα του εκεί μέσα.

Το Θεοδωράκι στον €-Νίκο μου έδειξε συνεπέστατο. Δευτέρα 5/5/ έδινε με γραφικό τρόπο από την εκπομπή του Χατζηνικολάου θέματα  εξετάσεων για την κάποτε “έκθεση ιδεών”. Από τους μαθητές  ο εξεταστής πάντα απαιτούσε χαλαρά ν' αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους. Δεν ισχύει αυτό για τους αρχηγούς κομμάτων, ακόμα και τηλεοπτικών.

Σημαία ευκαιρίας να σηκώσουν τα ελληνικά πολεμικά σκάφη  ζητά ο νεοφιλελές ΠΟΤΑ ΜΗ. "Και να εμπορεύονται πρόσφυγες για Ιταλία, Γαλλία, Βουλγαρία. Χάνουμε τεράστια ποσά αφήνοντας την επιχείρηση στα χέρια των Τούρκων".

Στηρίζει Σαμαρά, προειδοποιεί Τσίπρα ο Γιούνκερ. Καλά μεθεόρτια λόγια, άρα τον έχουν για κάψιμο τον Αντωνάκεν τους με την επικείμενη συμφωνία που δεν υπάρχει λόγος να μην κάνουν με την τωρινή κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: