29/4/15

Σαμαράς Μέρκελ μ' έκαψες

Έχω ένα δυσάρεστο και ταυτόχρονα ευχάριστο νέο να σας πω:

►H Πρωτομαγιά πέφτει Παρασκευή, αλλά δεν είναι αργία, είναι απεργία, έτσι δεν θα έχουμε πλεούμενα για νησιά και για τριήμερο. Άρα την κοπανάμε από Πέμπτη και το κάνουμε τετραήμερο.

Ο Γ. Παπαχρήστος ξεκίνησε στα ΝΕΑ την αγιοποίηση Σαμαρά. Συνέλαβε τον Χ. Ξηρό, γράφει, για να μην τον απάγει η CIA, έτσι έδειξε ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και μπλα-μπλα-μπλα. Δηλαδή, ρε αδερφέ, ήξερε ο Σαμαράς ότι ο Ξηρός κρυβόταν στην Ανάβυσσο και τον άφηνε; Γιατί να μη σκεφτώ ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι, απλώς επί Σαμαρά ούτε αστυνομία είχαμε, αφού δεν είχαμε καν κυβέρνηση. Μόνο κάτι τύπους που έκαναν περικοπές δαπανών και χάριζαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους σε φίλους επιχειρηματίες της κρατικής πορδής. Αυτά.

►Δημοψήφισμα για έξοδο της Ελλάδας από την ΟΥΕΦΑ και της ΝΔ από τη Συγγρού, όπως την κατάντησε Osama Rash.

Ο Κοντονής απειλεί τις ελληνικές ΠΑΕ με πρόωρη έξοδο στην Ευρώπη της μονταζιέρας.
►Η Ελλάδα βγαίνει από την ευρωζώνη τα βράδια: "Δε με τρομάζει το γκρέγκζιτ, αλλά το γρέζιτ στη φωνή της Άντζελας Δημητρίου".

Προσοχή στο διαδίκτυο. Παραμένει επικίνδυνος ιός στο Facebook και δεν απαλλάχθηκε ακόμα από επικίνδυνο υιό το υπουργείο απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων που καταργήθηκε.

►Osama Rash αποδείχτηκε πολυδάπανος φερόμενος ως πρωθυπουργός. Για ν'  απολύσει δημοσίου υπαλλήλους χρειαζόταν να στήσει κοτζάμ υπουργείο. Για να μην καταφέρει να φτιάξει ο Καψής κρατική ραδιοτηλεόραση έπρεπε να τον κάνει υφυπουργό και μαυρισμένο υποψήφιο. Για να καταργήσει το υπουργείοAI Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έπρεπε μετά τα ΕΣΠΑ δώσει στις τράπεζες και τις αγροτικές επιδοτήσεις. Σκεπτόταν να το κρατήσει ως υπουργείο Τροφίμων για τις αγροτικές φυλακές.

Ο Βαγγέλας δεν κατάφερε να κάνει το ΠΑΣΟΚ κλάδο ελαίας, ούτε ανεξάρτητη κρατική αρχή. Το κρατά ως μη κυβερνητική οργάνωση.

ΠΑΙΔΕΙΑ: Έρχομαι από ταχύρυθμα μαθήματα βλαχογερμανικών άνευ διδασκάλου.  “Ναζ ίστ άιν γρουν”.

ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ: “Ο Μπόμπολας αντεπιτίθεται”. Χαρακτηριστική ατάκα: “Φόρος είναι το δίκιο του εργάτη”.

Παραλειπόμενα πρόσφατων εθνικών εκλογών
Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ, χειρότερα δε γίνεται.
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ: Μωρ’ γίνεται και παραγίνεται.

Κωμικόν εκλογικός δράμα: Ο Βαγγέλας δε μπορούσε να κρυφτεί πίσω από την ελιά των ευρωεκλογών και τον πήρε το ποτάμι μαζί με τον Κουβέλη.

Ο Σόιμπλε μας μαλώνει που στην Ελλάδα ο κομμωτής ακόμα κλειστό επάγγελμα. Δε μας είπε όμως ποιος κομμωτής. Ο αποκάτω είναι ανοιχτός τηλε-άνθρωπος.
Όποιος βρει στη λογική του δικηγόρου Σόιμπλε κάποια σχέση με την οικονομία ας μας τη στείλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: