16/1/15

NAAAA ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΔ

Από 28/11/2007
Τα πράγματα πάνε τόσο καλά που κανείς δεν χρειάζεται πια να κατέβει στο δρόμο και να ζητάει αύξηση των αποδοχών του. Το πολύ-πολύ να ζητάει όχι μείωσή τους. Αυτό είναι δείγμα αριστοκρατικής οπτικής των πραγμάτων. Πράγματι, λεφτά ζητάνε τα φτωχαδάκια όχι πια οι κάτοικοι της Ελλάδας της ΝΔ. Στο κάτω-κάτω γιατί να ζητάς περισσότερα, αφού όσο περισσότερα χρήματα βγάζεις, τόσο πιο πολλά ξοδεύεις, με αποτέλεσμα να καρπώνεται υπερκέρδη η πλουτοκρατία;
Πολύ σωστή η μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό. Οι γυναίκες στην Ελλάδα θα γεννούν μετά τα πενήντα και καταφέρουν εύκολα να πάρουν πρόωρη σύνταξη, δε μπα να κλαίνε οι Κασσάνδρες για επικείμενες εργασιακές καταστροφές. Χώρια που όταν η γυναίκα σ’ αυτή την ηλικία έχει μωρό δε θα τρέχει να βρει τεκνό στην ηλικία του γιου της ή της κόρης της.
Στα 65 πολύ σωστά κανείς άντρας δεν θα εγκαταλείπει τη δουλειά του, γιατί τότε πώς θα βρει γκόμενα; Πώς θα την ταΐζει; Τι δώρα θα της κάνει με μια ψωροσύνταξη; Και γιατί να του κάτσει η γκόμενα; Τι λεφτά θα έχει να φάει από έναν συνταξιούχο;
Πολύ σωστά δεν καταπολεμάται η εισφοροδιαφυγή, γιατί τότε θα γέμιζαν τα ταμεία λεφτά και θα πλάκωναν όλοι να ζητάνε σύνταξη. Θα φτάναμε στην εφαρμογή εκείνου που ζητούσε σύνθημα γραμμένο σε τοίχο των Εξαρχείων: «Σύνταξη στα 18, στράτευση στα 100».
Κανείς Έλληνας ή Ελληνίδα δεν θέλει να ξεπεράσουμε το όριο της φτώχειας, γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε έλλειψη παραοικονομίας στη χώρα μας. Η εφορία τότε θα είναι πλούσια, κανείς δε θα μπορεί να την κλέψει κι έτσι θα χάσουμε τη μαγκιά μας.
Η κυβέρνηση πολύ σωστά κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναφουντώσουν οι καταλήψεις στα σχολεία. Αφού όταν λειτουργεί το σχολείο, μάθημα δεν γίνεται, ταλαιπωρούνται τσάμπα οι καθηγητές και ζητούν αυξήσεις, άσε που οι μαθητές χάνουν ώρες από τα φροντιστήρια, που κάποτε πρέπει να ξεκινήσουν να λειτουργούν πρωί και σε μία βάρδια.
Επιτέλους θα έχουμε της προκοπής αύξηση της τιμής του ρεύματος. Έτσι θα μειώσουμε την σπατάλη ενέργειας κάτι που κάνει κακό στον πλανήτη Γη. Με την αύξηση της τιμής της βενζίνης δεν κυκλοφορούμε τ’ αυτοκίνητά μας, έτσι το συντηρούμε καλύτερα και μειώνονται δραστικά τα τροχαία.
Τα τσιγάρα ακριβαίνουν ραγδαίως όχι μόνο για να κόψουμε το βλαβερό κάπνισμα, αλλά και για να καταλάβουμε επιτέλους ότι ο καθένας μας μπορεί να φυτέψει μια δυο γλάστρες καπνά. Και το τσιγαράκι μας εξασφαλίζουμε και το τσιμπουκάκι μας και γλυτώνουμε την πατρίδα μας από δυσβάστακτους φόρους σε ξένα μονοπώλια με την εισαγωγή προϊόντων καπνού.
Για την αύξηση τιμής και υπόληψης των οινοπνευματωδών καλύτερα να μη μιλήσουμε. Θ’ αξιωθούμε να τηρήσουμε τις λαϊκές μας παραδόσεις: κληματαριά για κρασί. Τόσες χιλιάδες αποστακτήρες έχουμε, γιατί να μην φτιάξουμε τα ρακιά μας και τα τσίπουρα, γνήσια ελληνικά ξύδια; Πρέπει να συνεχίσουμε ν’ αγοράζουμε εισαγόμενα ποτά από τους ξένους που εποφθαλμιούν την οικονομία μας; Τα ουίσκια, οι βότκες, τα ρούμια και οι τεκίλες είναι εχθροί της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Τέρμα και στις μπύρες που μας τις έφερε στη χώρα μας ο Βαυαρός Φιξ, όργανο της βασιλείας του Όθωνα. Δε θα χαθούν όλα τα έθιμά μας.
ΨΗΦΟ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: