14/1/15

Τρία ΠΑΣΟΚ της μοίρας μας

Τρία τα χρωστούμενα, τρεις να 'ν' οι ώρες τους, τρία λεπτά περιπτερά, τα τρία μας πιάσαμε, τα τρία γουρουνάκια, τριάδα, τρόικα, Τροία, τροϊκός πόλεμος, το φχαριστθήκαμε, αλλά τέλος. 
ΤΡΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ
Τι; Στον ΣΥΡΙΖΑ άλλο λέει ο ένας και άλλο λέει ο άλλος; Τι να σε πω; Στη συγκυβέρνηση Τόνι-Μπένι, άλλο έκανε ο ένας, άλλο έκανε ο άλλος και τελικά γινόταν αυτό που ήθελε η Μέρκελ. Λιτότης, σταθερότης, ηλιθιότης.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κακό σπυράκι κονομήσαμε στο γκώλο του Σαμαραλάκα, ο οποίος πάλι βρίζει το κεφάλι του γιατί ενώ ο ΣΥΡΙΖΑς βρίσκεται προ των πυλών του Μαξίμου οι αγορές δε φοβούνται. Υπάρχει ενδιαφέρον για τα ελληνικά ομόλογα και μειώνονται οι αποδόσεις τους.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΣΑ
Πάμε για τρέλα / Βενεζουέλα
Βάλε σαμάρι στη Βενιζέλα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Άντε να φύγει το μνημόνιο να μη χρειαζόμαστε πια τη σύνταξη της μακαρίτισσας της γιαγιάς και να σώσουμε να τη θάψουμε γιατί θα χρειαστούμε τον ψυγειοκαταψύκτη,
ΣΑΜΑΡΑΛΑΚΑΣ
11η Οκτωβρίου Αντύπας Καρίπογλου, υποψήφιος σήμερα στο επικρατείας της ΝΔ: «Άκουσα τον πρωθυπουργό να μιλά περί βίας, νομιμότητας και θεσμών. Τον άκουσα πολύ προσεκτικά. Αν και δεν συνηθίζω να μπαίνω σε χωράφια άλλων επιστημών, θα διακινδυνεύσω την διάγνωση ότι ο τύπος είναι ντιπ μαλάκας».
ΠΡΑΓΜΑΤΙ
Δεν τον έβρισε, είπε κάτι πασιφανές. Π.χ. ο Ντινόπουλος δεν θα θεωρήσει βρισιά να τον αποκαλέσει κάποιος δημοκράτη, έξυπνο, όμορφο, καλλιεργημένο, πολιτισμένο, ασφαλιστικό καταφερτζή κ.τ.λ. γιατί έτσι είναι. Άρα γιατί ο Σαμαραλάκας να παρεξηγηθεί που κάποιος τον είπε ντιπ μαλάκα; Με ένα μπιτ για μπιτ ή ένα ρε να παρεξηγιόταν, αλλά το μαλάκας είναι τιμή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: