28/12/14

Ναυάγιος ο Θεός και βλέπουμε

Αρχαία και η διάσωση
Η διάσωση των ναυαγών βρίσκεται πια στα χέρια του Θεού και αύριο της Δικαιοσύνης.
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΣ
Άχρηστος κι ο γιος του Βαρβιτσιώτη. Να ιδιωτικοποιηθεί κι αυτός.
ΑΔΩΝΗΣ
Καλά να πάθουν, που πήγαν να περάσουν τις χριστιανικές εορτές σε ξένη χώρα και μάλιστα καθολική, την Ιταλία.
ΑΔ-ΟΝΕΙΔΟΣ
Και είχε και ξένο όνομα. Ακούς εκεί «Norman Atlantic». Νορμανδός Ατλαντικός του μυθικού μας τιτάνος Άτλαντος;
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Δεν έδωσα εγώ εντολή στη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ των Χανίων να νοικιάσει το Νόρμαν Ατλάντικ και να το βουλιάξει για να ξεφτιλιστεί ο Σαμαράς.
ΣΑΜΑΡΑΣ
Ο επίτιμος Μητσοτάκης είναι μέτοχος της ΑΝΕΚ, αλλά κυρίως φταίει ο ΣΥΡΙΖΑς και οι συνοδοιπόροι του που ακόμα δεν ανέλαβαν τα κυβερνητικά τους καθήκοντα κι έχουμε ναυάγιο στη χώρα.
ΜΙΣΕΛ
Εξετάζουμε αν ΣΥΡΙΖΑίοι άναψαν τη φωτιά στο Νόρμαν Ατλάντικ.
ΚΚΕΤΣΟΥΜΠΑΣ
Το υποτιθέμενο ναυάγιο έγινε για ν' αποπροσανατολίσει η πλουτοκρατία την προσοχή της εργατικής τάξης από την επερχόμενη πρωτοχρονιά τα Φώτα και τα υπόλοιπα αστικά μέτρα που θα ληφθούν για χάρη της υπεραξίας.
ΜΠΑΡΜΠΙ-ΥΕΝ
Καθυστέρησα να δώσω εντολή να αναλάβει το λιμενικό τη διάσωση γιατί από τα ξημερώματα γαμούσα μία μόνο λαϊκή τραγουδίστρια. Δεν διέθετα ελικόπτερο να στείλω για να σώσει επιβάτες του Νόρμαν Ατλάντικ, διότι όλα τα έχω για να πνίγουν παράνομους μετανάστες έξω από τα χωρικά μας ύδατα και φοβήθηκα μην παρεξηγήσουν την κατάσταση και στείλουν τους επιβάτες και το πλήρωμα στον πάτο. Ένα ελικόπτερο παραμένει σ’ επιφυλακή στην ταράτσα του κτηρίου της Βουλής για την επόμενη στιγμή από την τελευταία προσπάθεια εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας.
ΠΟΥ-ΤΟΥ-ΔΟΥ
Κατά τη διάρκεια πανηγυρικής εκλογής Δήμα θα παραμείνει κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, επειδή θα τον ψηφίσουν και αντισυνταγματικοί ναζιστές.
ΑΔΩΝΙΑ
Καλά έκανε και καθυστέρησε το λιμενικό μας σώμα να επιληφθεί της διασώσεως, γιατί μεταξύ των επιβατών, εκτός από 132 ΣΥΡΙΖΑίοι, είναι και κάποιοι Τούρκοι.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ...
... για το ναυάγιο έστειλε εκ μέρους της κυβέρνησης ο προ.τη.Δη. Καρο.Παπούλιας στην εφοπλιστική εταιρεία συμφερόντων της οποίας είναι το Νόρμαν Ατλάντικ.
ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Εφημερίδα των συντακτών. Μοναδικοί εργοδότες οι αναγνώστες μας.
ΝΕΡΙΤ. Μοναδικοί θεατές οι εργοδότες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: