8/9/14

Συγκυβερνάτε γιατί χανόμαστε

Ολόκληρη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, κοτζάμ κυβέρνηση, κοτζαμάν Σαμαράς και το μόνο που κονομήσαμε ως εξαγγελία είναι να μειωθεί 10-12 λεπτά του Ευρώ η τιμή λίτρου πετρελαίου θέρμανσης; Αυτή είναι η δοξασμένη Ελλάδα; Δηλαδής αύριο θα πάει ο υπουργός Εξωτερικών μας στο Βερολίνο και θα ικετεύει για μείωση της τιμής του χαρτιού υγείας;

Μειώνει ο Αντωνάκης 30% τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και οι ηλίθιοι νομίζουν ότι θα φτηνύνει 10 λεπτά το λίτρο.  Ξεχνούν ότι έτσι κι αλλιώς θα έχει ανέβει η διεθνής τιμή του. Μη μιλήσουμε για το λαθρεμπόριο καυσίμων που κάποιοι μάλλον έχουν πολύ γερό δόντι για να το συνεχίζουν ακάθεκτοι μην πούμε ακάθιστοι και παραπέμψουμε στον τιτλούχο ύμνο, στην Κωνσταντινούπολη, στην ΑΕΚ….

Σκιώδη κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, σκιώδη αξιωματική αντιπολίτευση η ΝΔ.

Ο πρόεδρος της σκιώδους αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Σαμαράς συναντήθηκε με τον ελάσσονα έτερο της συγκυβέρνησης κ. Μπένι ο οποίος του ανακοίνωσε ότι φτιάχνει σκιώδη πληνκυβέρνηση όρος ΠΑΣΟΚικός που στο λαό θα περάσει ως πληγκυβέρνηση.

Μπένι: «Ο Σαμαράς μας έδωσε ψωμί να φάμε. Και για όσους δεν καταλάβανε, μας έδωσε δουλειά. Και για τους ηλίθιους, μας έβαλε στην κυβέρνηση».

Οι τύποι της Μέρκελ που παριστάνουν πως κυβερνάνε την Ελλάδα πρέπει να φύγουν όσο γίνεται γρηγορότερα. Για τις πρόωρες εκλογές δεν υπάρχει γρηγορόσημο; Να τσοντάρουμε όλοι να πλερώσουμε να γίνουν να σωθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: