16/8/14

Μη γαμείς συνέχεια, ρίξε και καμιά ψήφο


Φωτό

ΙΧΙΙΙΙΙ!.
Δεν καταγγέλλω πια κανένα αντιλαϊκό μέτρο εξόντωσης των Ελλήνων. Για να μην πάθω έμφραγμα λέω απλά, "Καλά να πάθετε".

ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
Κάποτε είχαμε υπουργείο Γεωργίας..Όταν ρίχναμε τη χαριστική βολή στο θέμα ονομάσαμε το Γεωργίας "Αγροτικής Ανάπτυξης ". (Επιδοτήσεων)
Τώρα το κάναμε Τράπεζα Πειραιώς και της δώσαμε πεσκέσι την Αγροτική Τράπεζα, τις επιχειρήσεις της, τα ακίνητα της, την υλοποίηση της αγροτικής πολιτικής, τα σχετικά έσπασε,το γκώλο της Περιφέρειας-Επαρχίας.... σταματάμε για να μη σας νευριάσουμε άλλο και να μη σπάσουμε κάνα πληκτρολόγιο. Ναι, αλλά τις τιμές των παραγωγών θα ορίζει η Τράπεζα Πειραιώς. Σε λίγο θα παραπονιέται ο υπουργός Αγροτικής Τάδε για το ότι οι παραγωγοί πηγαίνουν έξω τα γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς (καλύτερα Πειραιούς) και διαμαρτύρονται αντί να ξεροσταλιάζουν όπως παλιά έκω από το υπουργείο του μέχρι να (μην) τους δεχτεί.

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...
Αν κυνηγούσαν φορολογικά και τους πλούσιους όσο κάνουν με τους φτωχούς η Ελλάδα θα έδνα δανεικά στη Γερμανία.

ΔΕ ΣΗΚΩΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
Σε μία χώρα χωρίς ικανοποιητικούς μισθούς δεν υπάρχει καμία προοπτική ανάπτυξης της Οικονομίας. Όποιος κάνει πως διαφωνεί ή αμφιβάλει να πάει να πηδηχτεί.

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ...
Στην Ελλάδα η επιχειρηματικότητα στο όνομα της οποίας πίνουν νερό κάποιοι παπάρες ήταν και είναι κρατικοδίαιτη. Κάποτε με επιδοτήσεις, μετά με τραπεζικά δάνεια εγγυημένα από το δημόσιο, παραμετά με τα ΕΣΠΑ, η κρατική διαφήμιση για ΜΜΕ, βάλε και τα κέρδη από τους νόμους που περνάνε ως Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, παραβάλε τις απαλλαγές από διαπιστωμένα χρέη στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία... καλά, εντάξει, σταματάω.

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Μένουμε πιστοί στις προεκλογικές μας υποσχέσεις. Κανένα μνημόνιο δεν θα υπογραφεί στην Αθήνα. Για Παρίσι δεν είπαμε τίποτα προεκλογικά. Δεν θα μειώσουμε τις αναπηρικές συντάξεις, αλλά τους ίδιους τους ανάπηρους με ξαφνικό θάνατο στυλ ΕΡΤ. Δεν θ' αυξήσουμε το όριο απολύσεων από επιχειρήσεις, αλλά θα μηδενίσουμε το όριο προσλήψεων. Δεν θα μειώσουμε τον κατώτατο μισθό, απλώς το μέγεθος του κατώτατου θα έχει ο ανώτατος μισθός.

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;
Δε θα ονομάσουν "μνημόνιο" τα νέα μέτρα εκ Παρισίων, ούτε καν μέτρα θα τα πουν, αλλά το ίδιο θα πονέσει το κωλαράκι σας και χωρίς ονοματεπώνυμο. Ξαναψηφίστε τους αφού σας αρέσει.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ....
...για να χαρίσουν δισεκατομμύρια σε τράπεζες και μετά φορολογούν εμάς μέχρι ...γδαρσίμου ώστε να πληρώσουν τα δανεικά τους, λες κι όταν θα πάνε σπίτια τους θα χρωστάνε λεφτά.

ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΨΥΧΑΡΗΣ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Τ' ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
Αν η πραγματικότητα δε συμφωνεί με τα συμφέροντά μας τόσο το χειρότερο γι' αυτήν. Θα βάλουμε τον Αντωνάκη και τον Βαγγέλα να τη φορολογήσουν/

ΡΙΜΕΪΚ
Φορολογήστε μας κι αφήστε μας.

ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Οι φόροι είναι σαν τα λουκάνικα. Δεμένοι ο ένας στον άλλον και καλύτερα να μην ξέρεις πώς γίνονται. Ξέρεις ό.τι και για τα λουκάνικα: πώς πληρώνονται, πώς τρώγονται, αλλά όχι πώς χωνεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: