24/5/14

Κυριακή ψωλή γιορτή

Ο Σόιμπλε έκανε το λάθος και δήλωσε ότι στην Ελλάδα υποστηρίζει Σαμαρά. Τα κονόμησε ο Αντωνάκης.

Σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα των τελευταίων ερευνών οι δημοσκοπήσεις προηγούνται με 20% εγκυρότητα, ακολουθούν τα έγκζιτ πολ με 19%. Ποσοστό στατιστικού λάθους 60%.

 Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός του Βώλου.

Τι θυμήθηκα, ρε παιδί μου!... Η Ελλάδα προεδρεύει ακόμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μια ζωή ισχυριζόσουν ότι δεν ψηφίζεις αριστερά γιατί δεν θα βγει ποτέ. Τώρα που είναι να βγει τι θα κάνεις;

Η τσόντα μπήκε στην τηλε-πολιτική, Αλ Σάλεχ Αλέκου μ’.

Στο Σύνταγμα ο Σαμαράς μίλησε σε χιλιάδες θαυμαστές του απ’ όλη την Ελλάδα που πήγαν εκεί να τον ακούσουν. Και ο εσωτερικός τουρισμός στη χώρα μας πηγαίνει καλά. Ο Σαμαράς είδε από το βήμα της ομιλίας του και τη Βουλή απέναντί του και συγκινήθηκε. Δεν τη βλέπει συχνά. «Εδώ και δύο χρόνια σχίζω κάθε μέρα μνημόνια», είπε με σθένος ο Αντωνάκης. Με τη φόρα που πήρε σε λίγο θα σχίζει και καλσόν που δεν τα καταφέρνουν τα τσεκούρια.

Κάνω ό,τι λέει ο Σαμαράς. Κοιτάζω μόνο μπροστά και τον αφήνω στο παρελθόν του. Χαιρετισμούς στον πολιτικό του μέντορα Ευάγγελο Αβέρωφ που ως μεταπολιτευτικός υπουργός Άμυνας χαρακτηρίστηκε γεφυροποιός με τους χουντικούς για τους οποίους ισχυριζόταν ότι δεν υπήρχαν πια στο στράτευμα, παρά μόνο κάτι σταγονίδια. Το είδαμε καθαρά το ψεματάκι του εδώ και κάποια χρόνια. Αβέρωφ. Ο άνθρωπος που δεν επέτρεψε τη συνταγματική τάξη να αναλάβει το 1974 πρωθυπουργός ο ανατραπείς από τη Χούντα Π. Κανελλόπουλος και να οδηγήσει αυτός τη χώρα σε εκλογές και όχι ο «σωτήρας» Κ. Καραμανλής που στα απομνημονεύματά του αποκαλύπτει συνομιλίες του με ανθρώπους της δικτατορίας να επιστρέψει από το Παρίσι και ν’ αναλάβει μία πολιτική κυβέρνηση, αλλά απαιτούσε να μην λειτουργούν πολιτικά κόμματα.

Υπόσχεση που δεν πρόλαβε να δώσει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.: Κλήσεις σε αλλοδαπούς για παράνομη στάθμευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: