2/3/14

Ήσυχο-ήσυχο το ποταμάκι...

...αργοκυλάει το γαλάζιο του νεράκι / και τραγουδάει την αγάπη τη χρυσή / γιατί ήρθες αγαπούλα μου εσύ.

Ο Σίμος Ρεντίκογλου τον επανέφερε τον Wi-Fi-λο Κρεμμυδακιώτη ότι για τα γκαζάκια στο γραφείο του δε φταίει γενικά η δημοκρατία, αλλά περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη δεν γυρίζει πίσω. Ο λαός παραληρεί έξω από την κοίτη, συγνώμη, έξω από τα γραφεία του: «Με παράσυρε το ρέμα, Σταύρο μου, δεν είναι θέμα».

Σταύρο μη στενοχωριέσαι για το πόσες ψήφους θα πάρεις, αλλά για το πόσες θα πάρουν όλοι οι άλλοι. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι πάντα χειρότερο από το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου.

«Καλή Σαρακοστή» μου είπε ένας μαλάκας πριν από τρία χρόνια κι ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Ξεκινάνε με σκούντημα από ΕΕ να ψάχνουν λέει πού στο διάολο πήγαν τα 120 δισ. από ΕΣΠΑ για έργα που δεν έγιναν. Και γιατί γαϊμώ το κέρατό μου δεν το ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα του μνημονίου; Γιατί δεν ξεκίνησαν να ψάχνουν αυτά τα λεφτά πριν προσφύγουμε στο ΔΝΤ; Γιατί έπρεπε πρώτα να μας πατήσουν κάτω και μετά ν’ αρχίσουν να ψάχνουν για λεφτά;

Ο Σίμος Ρεντίκογλου απάντησε σε ομιλία που έκανε ο Τσίπρας στη Σλοβενία. Βρίσκεται σε καλό δρόμο, θα καταφέρει μια φορά να μιλήσει πριν τον Τσίπρα. Για την ώρα ο κύριος Ρεντίκογλου δε βγαίνει να δηλώσει τίποτα για το έργο της κυβέρνησης γιατί κάνει από τώρα πρόβα ως εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρκεί βέβαια μετά τις επόμενες εκλογές η ΝΔ να ξεπεράσει τη Χρυσή Αυγή και να κατακτήσει επάξια τη δεύτερη θέση που οδηγεί απ’ ευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: