4/3/14

Ουκρανιοεγκεφαλική κάκωση

Γιατί, ρε τραΜπουμπούκο τα εισιτήριο 5 € στα πολυιατρεία, που ισχύει εδώ και δύο χρόνια, θα εφαρμοστεί σε 6 μήνες και όχι σήμερα; Και αν ήταν να εφαρμοστεί μετά από 6 μήνες γιατί το αποκαλύπτεις τώρα προεκλογικά; Για να χάσει η ΝΔ; ή ήθελες να ισχύσει από σήμερα κι έκανες πίσω;

Η ανάπτυξη ήταν να έρθει από το 2010, τελικά άντε να ερχόταν φέτος. Μόλις τώρα όμως μάθαμε από τον επίτροπο Χαν ότι στην Ελλάδα η ανάκαμψη στην οικονομία –που προηγείται της ανάπτυξης- θα γίνει αισθητή στο τέλος της χρονιάς. Μέχρι πότε θα τους πιστεύουμε δεν ξέρουμε.

Αν η κυβέρνηση πουλήσει και τα λιμάνια και τα αεροδρόμια –το Ελ. Βενιζέλος ήταν από την αρχή γερμανικό- τότε ας μας εξηγήσουν οι πατριώτες Σαμαράς-Βενιζέλος: στο τελεσίγραφό του ο Μουσολίνι 28η Οκτωβρίου 1940 τι παραπάνω ζητούσε να ελέγχει;

Για τις ΗΠΑ σύμφωνα με τον Κέρι είναι αδύνατον μια χώρα να επεμβαίνει στρατιωτικά σε άλλη χώρα με την οποία συνορεύει. Μάλλον εννοεί ότι αν δεν συνορεύει, π.χ. ΗΠΑ-Ιράκ μπορεί να εισβάλει. Η Ρωσία λοιπόν να εισβάλει στην Κόστα Ρίκα και στη Νιγηρία. Αλλά όχι στην Ουκρανία.

Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως συμβαίνει και σε άλλα κόμματα, έχουν και απόψεις διαφορετικές μεταξύ τους. Νεοδημοκράτες και υπόλοιπα του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν κάθε τόσο την…απορία, "Πώς ΘΑ κυβερνήσετε τη χώρα με διαφορετικές απόψεις;" Ασκούν δηλαδή από τώρα αντιπολίτευση και δεν κοιτάνε που στην κυβέρνησή τους που αν κι έχει επίσημη πολιτική διαφωνούν μεταξύ τους υπουργοί που υποτίθεται κυβερνούν και μέχρι να βρεθεί άκρη δεν γίνεται τίποτα στην Ελλάδα. Για την ασυνεννοησία μεταξύ υπουργών άρχισαν να διαμαρτύρονται ακόμα και οι τροϊκανοί.

Διαπραγμάτευση είναι μετά από ημέρες ή και εβδομάδες συνομιλιών να βγαίνει ο Όλι Ρεν και να λέει, «Αν δεν κάνετε αυτό δεν θα εκταμιευθεί η δόση».

Ο Βαγγέλας ο Βενιζέλος έπιασε ήδη δουλειά στο ΔΝΤ. Πρότεινε στη χιτλερική κυβέρνηση της Ουκρανίας να προσφύγει σ’ αυτό να πάρει κάνα δάνειο. Του θυμίζουμε ότι καλό είναι να του πει μια κουβέντα γιατί δε μπορεί κυβέρνηση που δεν προέκυψε από εκλογές να παίρνει αποφάσεις εθνικά κρίσιμες όπως η κατάργηση και της ελληνικής γλώσσας. (Μαζί με τη Ρωσική, την Ουγγρική ή τη Ρουμανική)

Δεν υπάρχουν σχόλια: