24/3/14

Κομμουνιστικός κωλοδάχτυλος

Οι 10 πρώτοι που θα σχολιάσουν την ανάρτηση κερδίζουν από δύο προσκλήσεις. Η μία για την επόμενη ομιλία του Άδωνη Γεωργιάδη σε πανεπιστήμιο μιας κι από δω και πέρα μόνο με ονομαστικές προσκλήσεις θα μπορεί να εισέλθει οποιοσδήποτε σε αμφιθέατρο ν' ακούσει ομιλία Αδ-Όνειδος. Η δεύτερη πρόσκληση είναι για την παράσταση "Ο Καραγκιόζης γιατρός".

Ο Γεωργιάδης μας ενημέρωσε: όταν του την πέφτουν φοιτητές τους θεωρεί ΣΥΡΙΖΑίους και θυμάται ότι σιχαίνεται τους κομμουνιστές. Τρεις ψυχίατροι σκίζουν τα πτυχία τους στην ταράτσα απέναντι από το υπουργείο (ανάπτυξης;) Υγείας.

Ναι, Τραμπουμπούκο μας, στην Ελλάς υφίσταται κομμουνιστικός κίνδυνος. Ήδη έξω από τα τείχη του Μαξίμου έχει στηθεί ο Κουμουνδούρειος Ίππος. (Έξω από της Αττικής ο Δούρουος Ίππος)

"Τα βλέπετε; Σας τα 'λεγα" Τσίριξε η σειρήνα ο τηλεπωλητής βιβλίων. "Κούμουν, δηλαδή κουμουνισμός και Δούρειος από τη Δούρου. Μετανοείτε Έλληνες Ελλήνων Χριστιανοί. Κίνδυνος προ των πυλών. Με βαραίνει η εθνική άμυνα σαν 15 τόμοι ιστορίας μας και ξεμεσιάστηκα."

Ο Χρυσοχοΐδης μας έφερε στο δρόμο του. Τα χρήματα από τα διόδια δεν πηγαίνουν στην τσέπη κανενός, αλλά στα έργα. Δηλαδή στην τσέπη των Μπομπολαίων και άλλων εθνικών (οδών) ευεργετών.

Γαλλικός δορυφόρος εντόπισε ογκώδες αντικείμενο να επιπλέει στον Θερμαϊκό. Αποδείχτηκε ότι δεν πρόκειται για συντρίμμι του Μπόινγκ 777 που καταρρίφθηκε από τους Αμερικάνους, αλλά για συντρίμμι του ΠΑΣΟΚ που καταρρίφθηκε από τον GAP. Εγκυκλοπαιδικά ήταν ο Βαγγέλας σε φουσκωτό που πήγαινε στη Νέα Παραλία. Αν έφτασε ή όχι δεν ενδιαφέρει κανένα σοβαρό άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: