8/2/14

Σύνοδος κορυφής της ΕΕ στο Ληξούρι

Τίτλος που απορρίψαμε: «Σφύριξα κι έΛηξουρ».

Οι Ληξουριώτες δεν έχουν μέλλον, έχουν όμως Χρυσοχοΐδη.

Ληξουριώτες: «Να δούμε ποιος άλλος θα μας έρθει».

Στο κεφάλι θα σας έρθει κάνας έκτακτος φόρος.

«Πυραμίδες στο Λουξόρι», υποσχέθηκε η Κατακουζίνα, ο Μπάιρον Πολύδωρας στην ανακοίνωση ίδρυσης κόμματος με τον Χρήστο Ζώη να ’χουμε να το θυμόμαστε.

Δημοσκοπήσεις: «Στο τέλους Ληξουρίζουν τον γραμπρό».

Η ΝΔ ετοιμάζει αυτοδύναμη σκιώδη κυβέρνηση.

Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει σκιώδη αντιπολίτευση, στα έδρανα της οποίας ελπίζει να βρίσκεται μετά τις επόμενες προγραμματισμένες πρόωρες εκλογές.

Δεν δίδεται βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Κεφαλονιά. Ο Σίμος Ρεντίκογλου αποδίδει τα του Καίσαρος: «Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει προτάσεις για το πώς θα ζητήσουμε τη βοήθεια».

Νέα ταινία: «Το μαντολίνο του λοχαγού Σεισμέλη». (Από τη Μυτιλήνη)

Σε λίγο θα διαβάσετε: «Ο Αντωνάκης, δυστυχώς, θα λύσει και το Κυπριακό».
(Σύνθημα: «Σαμαρναστασιάδη – γουρούνια – διχοτόμοι»)

Τι έγινε με την αιθαλομίχλη; Την απείλησε ο Στουρνάρας με χαράτσι κι έγινε Λούης; Πού πήγε; (Πώς τα λέω!…)

Με το που έφυγε η αιθαλομίχλη ήρθαν οι τροϊκανοί. Ζήτησαν από τον Στουρνάρα να βγάλει έξω το πλεόνασμα να το μετρήσουν.

Ο Σόιμπλε απορεί: «Γιατί δημοσιεύετε ότι ο Στουρνάρας πιστεύει πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέο πακέτο στήριξης; Ποιον ενδιαφέρει η γνώμη αυτουνού του τύπου; Εμάς πάντως όχι. Σε λίγο θα γράφετε ότι δεν το πιστεύει ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος και θα πέσουν τα γέλια». Στη συνέχεια ο κ. Σόιμπλε τόνισε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει ν’ ασχολείται με το τι θα αποφασίσει και θα κάνει η Γερμανία.

Πλεόνασμα: «Βγαίνουμε από την κρίση». Στουρνάρα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε.

Ο Στουρνάρας άλλα λόγια: «Για πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια ο ισολογισμός μας είναι θετικός». Δηλαδή, αν ξέρουμε αριθμητική, προηγούμενη κυβέρνηση που κατάφερε ότι και η ελέω Θεού τωρινή μας ήταν της Χούντας. Να δούμε τι άλλο πέτυχαν οι χουντικοί να το εφαρμόσουν κι αυτό ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, δηλαδή ο Στουρνάρας.

Μάλλον θα πετύχουν κάτι που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει η Χούντα: την οριστική διχοτόμηση της Κύπρου με το νέο σχέδιο που επιβλήθηκε στον Αναστασιάδη τους. (Αυτό το επώνυμο και στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεν δείχνει να είναι για καλό)

Διακόπτουμε για διαφημίσεις.
Διοδιοδάνειο. Για να πάτε στη Θεσσαλονίκη σαν άρχοντες με το αυτοκίνητό σας.

Ρεπορτάζ
Εγώ κι ο απέναντι γείτονας στήσαμε διόδια στο δρόμο μας, γιατί έτσι μας αρέσει εμάς που μένουμε σε βίλλες.

Ναι, νοίκιασα βίλλα στη Βούλα. Ενοίκιο μηδέν, πληρώνω μόνο τα χαράτσια και το καθάρισμα της πισίνας.

Ν’ αυξηθούν κι άλλο τα διόδια. Άμα μειωθεί κι άλλο η κίνηση στις εθνικές οδούς θα μειωθεί κι άλλο η κατανάλωση καυσίμων, άρα θα μειωθούν κι άλλο οι εισαγωγές  πετρελαιοειδών, έτσι θα μειωθεί δηλαδή το αρνητικό  εμπορικό ισοζύγιο της Ελλάδας.

Οι Έλληνες πήραν από καιρό το εμπορικό διαζύγιο. (Λεκτικό χιούμορ, χα-χα, πώς τα λέω ο πού!..)

Αντισυνταγματικό και το χαράτσι για τ’ ακίνητα αποφάνθηκε ο Άρειος Πάγος. Σε λίγο θα βγει αντισυνταγματική και η κυβέρνηση. Πάντως αν συνεχίσει η Δικαιοσύνη να βγάζει αντισυνταγματικά όλα τα εισπρακτικά κυβερνητικά μέτρα φοβόμαστε ότι ο Στουρνάρας θ’ αναγκαστεί να επιβάλει φόρους και τους μεγαλοεπιχειρηματίες και να εισπράξει όσα χρωστάνε οι πλούσιοι φοροφυγάδες. Εαυτό θα είναι το τέλος της κυβέρνησης. Θα καλεί ο Βαρδινογιάννης το λαό να ψηφίσει Τσίπρα.

Αντισυνταγματικές και οι σεισμικές δονήσεις.

Κατακλείδα: Σήμερα δε ξαναπέθανε ο Σουμάχερ.