21/12/13

Πλυντηριασμοί

-Τι είναι πλυντηριασμός;
-Ο Βενιζέλος με απόφαση της Βουλής βγήκε καθαρός για τα υποβρύχια και τις μίζες τους. Μετά απλώσαμε να στεγνώσει το πλυντήριο.

Ποια διαπραγμάτευση; Η κυβέρνηση βλέπει ότι δεν χρειάζεται ακόμα το 1 δισ. που μας χρωστάνε και το παίζει αντιστασιακιά γκόμενα. Οι τροϊκανοί πολύ απλά καθυστερούν μέχρι να έρθει η ώρα να πληρώσει κάτι η Ελλάδα, οπότε τέρμα τα ηρωιλίκια και υπογράφουν οι Αντωνάκηδες και οι Βαγγέλες μάνι-μάνι ό,τι και να τους πουν.

Η οικονομία μας έχει μια μαύρη κωλότρυπα που οι δανειστές μας την μετρούν και την ξαναμετρούν. Ανησυχώ μην πονάω και δε μ’ αρέσει.

Ο Γιωργάκης που έφερε το Μνημόνιο και ο Σαμαράς που τελικά το δέχτηκε έκαναν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου.

Ο νυν Αντωνάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Γιωργάκης ταξιδεύουν στο εξωτερικό περισσότερο από τον υπουργό Εξωτερικών Βαγγέλα. Τι να σκεφτώ; Ότι ο Γιωργάκης ταξιδεύει και πληρώνεται άρα ο Βαγγέλας δεν βλέπει λόγο να τρέχει από δω κι από κει; Ή να σκεφτώ ότι ο Αντωνάκης την κοπανάει κάθε τόσο από την Ελλάδα για να μη βλέπει τα χάλια της; Ή μήπως ο Βαγγέλας δεν το κουνάει ρούπι επειδή θέλει να νοιώσει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο την ύστατη επαφή του με την εξουσία και τη Βουλή;

Τα χρήματά μου δεν τα εμπιστεύομαι πια σε τράπεζες, γιατί μεγαλύτερος ληστής τους είναι ο Στουρνάρας Θεοχάρης. Τα φυλάω σπίτι μου, όχι βέβαια σε κουτιά παπουτσιών γιατί θα χαθούν εμεί μέσα στο αχανές κενό. Τα φυλάω τα λεφτά μου σε κουτιά προφυλακτικών δηλαδή σε ένα κουτί. Χωράνε κι άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: