26/9/13

Παραιτηθείτε-παραιτηθείτε

Μετά τους χρυσαυγίτες βουλευτές απειλούν με παραίτηση και οι εφοπλιστές: «Θα βουλιάξουμε τα πλοία μας και δεν θα πληρώνουμε φόρους».

Επαγγελματίες μεγαλο-φοροφυγάδες απειλούν ότι θα ξεκινήσουν να πληρώνουν φόρους και θα χεστεί η Ελλάδα στο τάλιρο.

Οι ληστές τραπεζών απειλούν ότι θα σταματήσουν τις «κοινωνικοποιήσεις χρήματος», κάτι που εγκυμονεί κινδύνους για τη ρευστότητα στην αγορά, αφού σήμερα από την τράπεζα μπορείς πια να πάρεις λεφτά μόνο με ληστεία.

Ο Άδωνις απειλεί τη Δημόσια Υγεία ότι θα παραιτηθεί από υπουργός της. (Ομοίως ο Δ-Ένδειας απειλεί με παραίτηση τη Δημόσια Τάξη κ.λπ.)

Στουρνάρας και Σαμαράς απειλούν τους τροϊκανούς ότι θα κάνουν πίσω στις απαιτήσεις που προβάλλουν διαπραγματευόμενοι σκληρά μαζί τους στα κυλικεία των υπουργείων.

Οι Έλληνες δεν ανέχονται τη διαφθορά. Ελπίζουν σ’ αυτήν.

Μαύρο χρήμα θα ξεβγάλουμε / στο Φασιστάν.
Σ’ ένα καράβι θα τους βάλουμε / και θα τους βγάλουμε
στο Πακιστάν.

Ο Δ-Ένδειας δεν άκουσε τίποτα για την έκθεση του Συνήγορου του Πολίτη σχετικά με τη ρατσιστική βία που έφερε η Χρυσή Αυγή. Μας έπεισε ότι τα κ-ούφο υπάρχουν.

Ο Δ-Ένδειας αισιοδοξούσε: «Δεν πείραζα τους χρυσαυγίτες, πίστευα ότι θα έρθει στιγμή που δεν θα έχουν άλλον να χτυπήσουν και τότε θα στραφούν στον εαυτό τους».

Κι άλλα άσχημα νέα για τους χρυσαυγίτες. Σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις θα πέσει κι άλλο η κυκλοφορία της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Αστυνομική επιχείρηση «Χρυσή Αυγή» και στα γραφεία της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Στο γραφείο του Αναστασιάδη βρέθηκαν κάτω από το κρεβάτι δεσμίδες με φωτογραφίες της Ουρανίας, αφιερωμένες εξαιρετικά.

«Βρισκόμουν σε άμυνα», είπε ο Ρουπακιάς. Και ως γνωστόν καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Ακόμα: «Δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής γιατί δεν είχα 20 € για την εγγραφή».

Η Χρυσή Αυγή σοβαρεύεται Μπάμπη: «Δε θα ξανασκοτώσουμε τραγουδιστή χιπ-χοπ. Επιστρέφουμε στο λαϊκό τραγούδι».

Στο πνεύμα της θεωρίας των δύο άκρων η κόρη του Βούλτεψη καταγγέλλει ότι το ΚΚΕ ασκεί εκβιασμό-προστασία σε περίπτερα και ψιλικατζίδικα της περιοχής λεκανοπεδίου. Όποιος δεν έχει πουλήσει αρκετούς Ριζοσπάστες υποχρεούται να καταβάλει πρόστιμο 100 € και του κόβουν και κουπόνι.

Ο Μιχαλολιάκος επιμένει: «Θα νικήσουμε, γιατί η ηλιθιότητα δεν έχει όρια».

-Είσαι ένα βρωμερό πλεόνασμα της κοινωνίας.
-Απόβρασμα.
-Αυτό εννοούσα.

Σημείωση: Η ιστορία της Χρυσής Αυγής βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Ο Στουρνάρας μίλησε: «Να αντιμετωπίσουμε τη Χρυσή Αυγή με ξαφνικό θάνατο». Ίσως βοηθούσε και ο ξαφνικός θάνατος της Αστυνομίας, αφού χωρίς αστυνομική προστασία οι χρυσαυγίτες δεν φαίνονται ικανοί να τολμήσουν χτυπήματα.

Κατά τα λοιπά
Στο Μπαγλαντές 200.000 εργαζόμενοι στις βιομηχανίες ένδυσης δυτικών εταιρειών απεργούν ζητώντας ελάχιστο μισθό 100 €. Ανησυχώ όσο διαπιστώνω ότι υπάρχουν και χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: