23/9/13

Σαμαράι επι Τόκυο

Άλλος σαμουράει, άλλος Σαμαράει κι άλλος πληρώνει. Ο τίτλος δεν έχει άλλη σχέση με την ανάρτηση.

Οι Ελεύθεροι Δημοκράτες της Γερμανίας με αρχηγό βιετναμικής καταγωγής κατάφεραν να μείνουν για πρώτη φορά εκτός Βουλής. Γιατί δεν παίρνουν έναν ελληνικής καταγωγής; Τον Αντωνάκη σκεφτήκατε κι εσείς;

Το μόνο που ίσως κερδίσουμε από τις ελληνογερμανικές εκλογές ίσως είναι η απαλλαγή μας από τον Σόιμπλε. Όχι βέβαια από την πολιτική του.

Για να σώσουμε την οικονομία μας, ξαφνικός θάνατος της πολυδάπανης αστυνομίας. Και όλα ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ. Τη θέση των αστυνομικών θα έχουν οι χρυσαυγίτες και θα πληρώνονται από την προστασία καταστημάτων, πεταλούδων της νύχτας και Πακιστανών μικροπωλητών.

Κάποιες δημοσκοπήσεις είναι ικανές να τρελάνουν κόσμο. Μαθαίνουμε ότι πέφτει η Χρυσή Αυγή και ανεβαίνουν ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ.

Τι να πετύχεις άμα και οι δύο γονείς σου, εκτός από ιδιοκτήτες γαμιστρώνας στην πλατεία Αττικής, είναι βουλευτές της Χρυσής Αυγής;

Πού να βρει γκόμενο η κοπέλα; Πέρα από την παράξενη «ομορφιά» της ποιος μαλάκας θα της κάτσει; Κι άμα την απατήσει; Άμα την παρατήσει; Ποιος θα τον σώσει μετά; Ούτε ο Αναστασιάδης δε θα την πηδούσε αυτή ακόμα κι αν του έλειπε μια γραμμή. (Υπονοούμενο) Η αγελαδίτσα αυτή που δε γελάει είναι τόσο έξυπνη που βγάζει τη φάτσα της σε κοινή θέα.

Από το «Ποιος δα δείρει τον Σουγκλάκο», περνάμε στο «Ποιος θα πηδήξει την Ουρανία».

Λέτε να μας κάνει μήνυση για εις βάρος της ρατσιστικά σχόλια;

Αναγνωρίζουμε στους χρυσαυγίτες ότι για την πατρίδα θ’ αγωνιστούν ηρωικά με αυτοθυσία μέχρις τελευταίας ρανίδος αίματος άλλων.

Φασίστας έξω απ' τον Κορυδαλλό πολλά τραγούδια ξέρει.

Επιτέλους ομοθυμία. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί θέλουν την υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας σύσκεψη για τη Χρυσή Αυγή. Όλοι; Βεβαίως όλοι, πλην Μιχαλολιάκου και Σαμαρά.

Πράγματι τα οικονομικά της ΝΔ βρίσκονται σε κακό χάλι. Ο Αντωνάκης ζητά για οικονομική ενίσχυση να προστατεύει το κόμμα του τα νυχτερινά κέντρα της Συγγρού και τα κορίτσια από τη Νιγηρία που κάνουν πιάτσα στην οδό(ς) Ευριπίδους.

Ο υπουργός προφυλάκισης του Πολίτη έκλεισε διεθνή συμφωνία σύμφωνα με την οποία ο Ρουπακιάς και οι επόμενοι χρυσαυγίτες που θα συλλαμβάνονται θα μετάγονται στις φυλακές του Πακιστάν.

Ο Μιχαλολιάκος αποφάσισε να αφήσει κατά μέρους τη βία και να εμφανιστεί ως σοφός ρυθμιστής των πολιτικών πραγμάτων της χώρας μας. Ζήτησε από τους καθηγητές και τους υπόλοιπους δημοσίους και μη υπαλλήλους να σταματήσουν τις απεργίες τους για να μη θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.

Αν ο Μιχαλολιάκος δεν είναι επίδοξος πραξικοπηματίας καταλαβαίνω γιατί δεν τον κλείνουν φυλακή. Δεν καταλαβαίνω όμως το λόγο που δεν πήραν είδηση ότι ο τύπος όντως είναι επίδοξος πραξικοπηματίας. Πιθανότατα δεν τους έπεισε με τις πράξεις του γιατί αυτοί είναι στραβούλιακες. Δεν τους έπεισε ούτε με τα λόγια γιατί είναι και κακός ρήτορας.  Ή μήπως τον έχουν για ηλίθιο που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει πραξικόπημα και δεν του δίνουν σημασία; Οι επίδοξοι πραξικοπηματίες δεν φημίζονται ιδιαιτέρως για τις νοητικές τους επιδόσεις.

Αλήθεια, οι κρατικο-ΠΑΣΟΚτζήδες εξουσίας που ψήφισαν Χρυσή Αυγή πιστεύουν ότι άλλαξαν παράταξη;

Απευθύνονται σε ηλίθιους. Μαφιόζοι, προστάτες νυχτερινών καταστημάτων μέχρι και πάγκων λαϊκών αγορών. Συνεργάτες Πακιστανών του παραεμπορίου και διαμαρτύρονται που πάνε να τους κόψουν την επιχορήγηση γιατί λέει τα λεφτά αυτά θα επέστρεφαν στους Έλληνες και πάνε στους τοκογλύφους. Μα πλήρωναν και Πακιστανούς τα παλικάρια.

Πού κάνουν αρ(π)αχτές τις καθημερινές Notis, Πλούταρχος και Γαϊτάνα; Στα «Μαχαιρώματα»;

Τελειώνοντας το παραμύθι να πούμε για τους μεγαλοεπιχειρηματίες που κλέβουν την εφορία και πείνασαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: