23/8/13

Σταυρίδη προδότη κόκκινε καταδότη

Ο Σταυρίδης είναι άνθρωπος των αριστερών. Γι’ αυτό δέχτηκε να μπει στο αεροπλάνο του Μελισσανίδη που θα τον πήγαινε στο χωριό του 1,5 ώρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τον ΟΠΑΠ. Ήξερε ότι αυτό θ' άφηνε ίχνη κακής δημοσιότητας, κάποιος θα τους έπαιρνε χαμπάρι δηλαδή και θα τους έβγαζε πρόγραμμα ότι η κυβέρνηση είναι πουλημένη στους πλούσιους.

Του προδότη Σταυρίδη όμως δεν του έφτανε αυτό. Για να είναι σίγουρος ότι θα κάνει κακό στην κυβέρνηση και κατ’ επέκταση στον καπιταλισμό, έβγαλε και φωτογραφία εν πτήσει με την αεροσυνοδό. Και για να είναι ακόμα πιο σίγουρος για την καταστροφή την έστειλε –κατά λάθος είπε μετά- σε φίλο του εκδότη εφημερίδας της Κεφαλονιάς, όπου κατευθυνόταν.

Αλλά ούτε αυτό του ήταν αρκετό. Ο εκδότης, δικός μας άνθρωπος που παρεσύρθη, πιστός στην κυβέρνηση, ρώτησε ντροπαλά τον Σταυρίδη, αν μπορούσε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία, γιατί προφανώς υποπτευόταν ότι ίσως δεν είναι σωστή μια τέτοια κίνηση, θα του έδινε όμως δημοσιότητα, περισσότερα φύλλα κυκλοφορίας και λοιπή δόξα. Δίλημμα, εσωτερική πάλη. Ο Σταυρίδης του απάντησε ορθά κοφτά να τη δημοσιεύσει. Δηλαδή την έστειλα κατά λάθος για να τη δημοσιεύσεις. Τι άλλο να πούμε;

Οι εχθροί μας οι αριστεροί είναι πέμπτη φάλαγγα στις δικές μας γραμμές. Ο Σταυρίδης είναι σίγουρα κομμουνιστής, από εκείνους τους δικούς μας που κατά τη διάρκεια της κατοχής ήταν συνεργάτες των κατακτητών, μετά την απελευθέρωση της χώρας μας όμως από τους Γερμανούς –που μας έσωσαν από τους κομμουνιστάς- απεδείχθη ότι οι δήθεν δωσίλογοι σύχναζαν στην κομαντατούρ για να κλέβουν μυστικά από τους κατακτητές και να τα στέλνουν στο Κάιρο, στην εκεί κυβέρνηση όργανο του Βασιλέως και του Γεωργίου Παπανδρέου. Να δείτε που μόλις καταλάβουν την εξουσία οι αριστεροί , πολλοί τωρινοί δικοί μας, όπως ο Σταυρίδης θα βγουν και θα λένε ότι ήταν διπλοί πράκτορες και τελικά θα είναι πάλι μες στα πράγματα.

Ο Σαμαράς απορεί με την αφελή πράξη του Σταυρίδη. Είναι λέει, τόσο βλάκας ή τόσο σταρχιδιστής; Ή μήπως και ο Σαμαράς είναι κατά βάθος κομμουνιστής; Μήπως έβαλε επίτηδες ένα βλάκα σαν το Σταυρίδη πρόεδρο του ΤΑΪΠΕΔ σκεπτόμενος, Πού θα πάει; Αργά η γρήγορα ο βλάκας θα την κάνει τη βλακεία». Ανησυχώ. Πράκτορες του Τσίπρα κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: