11/5/13

Αντώνη, προχώρα, σε θέλει κι άλλη χώρα

ΠΡΟΝΟΙΑ
Σε απεργία κατεβαίνουν οι νέες μειώσεις συντάξεων, αλλά θα επιστρατευθούν και θα παραδίδονται με ΡΕΟ.
ΠΑΙΔΕΙΑ
Στο ΔΣ της ΟΛΜΕ το ΠΑΜΕ ΚΚΕ και να μας γράφετε διαφώνησε. Πρότεινε οι εκπαιδευτικοί αντί γι’ απεργία να κάνουν Οκτωβριανή Επανάσταση με γράμματα κεφαλαία.
ΧΗΜΕΙΑ
Ο Κουβέλης προτείνει σε όσους διαφωνούν ή απλώς πλήττονται από την κυβερνητική μνημονιακή πολιτική να μην κατεβαίνουν σε διαδηλώσεις. Σε αντάλλαγμα το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ (ΠΡΟφυλάκισης του ΠΟλίτη) θα τους χαρίζει άθικτα τα χημικά που θα τους πέταγε. Έτσι οι μη διαδηλωτές θα μπορούν να τα πουλήσουν και να κονομήσουν παρακάμπτοντας έτσι τα νέα μέτρα. Άσε που θα τονώσουν και την αγορά.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Τα κλειστά επαγγέλματα άνοιξαν. Εγώ πληρώνω τα ίδια ή περισσότερα και οι  ανοιχτοί πια (πρώην;) επαγγελματίες παίρνουν τα ίδια ή λιγότερα. Κέρδισαν οι εργοδότες –π.χ. μεγαλοδικηγόροι- που μείωσαν τις κατώτερες αποδοχές υπαλλήλων τους, αλλά όχι τις τιμές.
ΑΓΟΡΑ
Εξαιτίας της κρίσης τα καταστήματα με είδη καπνιστού θα λέγονται είδη κοπανιστού. Αέρα.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Στο Κατάρ τρέχουμε, Καναδοί έρχονται να πάρουν τον χρυσό της Χαλκιδικής, αν ο μισός Σαμαράς βρίσκεται γιατρέ στη Σαουδική Αραβία, ο άλλος μισός στην Κίνα βρίσκεται, πάλι Καναδοί όμως προλαβαίνουν κι αγοράζουν το ποσοστό των Γερμανών στο αεροδρόμιο των Σπάτων. Δίδαγμα, ο Σαμαράς γυρίζει τη γη για να τα κονομήσουν Καναδοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: