14/5/13

Ελέγχουμε το λαό, σ(α)τηρίζουμε την κυβέρνηση

ΑΔΩΝΙΣ  Μόνο οι αδιάβαστοι οι κακοί μαθητές συμφωνούν με την απεργία των καθηγητών.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  Επιτέλους ξεκίνησε το γκρέμισμα αυθαιρέτων. Πρώτο αντιστέκεται στις μπουλντόζες το αυθαίρετο αρχέγονο δάσος στις Σκουριές ή εκεί κοντά, μετακινείται συνεχώς για ν’ αποφύγει τη σύλληψη.
ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ  Μετά την επίσκεψη Σαμαρά στο Πεκίνο δεν θα προλαβαίνουμε να υποδεχόμαστε Κινέζους επενδυτές στην Ελλάδα. Για να μη μας τους κλέψουν οι Τούρκοι τους Κινέζους επενδυτές θα τους λέμε μεταξοσκώληκες. Δηλαδή ο Σαμαράς επενδύει στο δρόμο του μεταξιού για να μπερδέψει και να παρασύρει ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που επενδύει στο δρόμο του Μεταξά.
ΟΛΜΕ  Όλοι συμφωνούμε ότι πιθανή απεργία των καθηγητών θα καθυστερήσει την καταβολή της επόμενης δόσης μας και θα διώξει ξένους επενδυτές από τη χώρα μας.
ΤΡΟΧΑΙΑ  Ο υπουργός ΠΡΟφυλάκισης του ΠΟλίτη κύριος Ένδειας δήλωσε όλος χαρά ότι η κρίση μείωσε τον αριθμό των θανατηφόρων αυτοκινητικών ατυχημάτων του σαββατοκύριακου.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ  Με το τρίτο μνημόνιο ψάχνω για τρίτη δουλειά. Τη δεύτερη δουλειά την έχασα με το δεύτερο μνημόνιο. Την πρώτη μου δουλειά δεν τη θυμάμαι.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  17 εκατομμύρια αφίξεις περιμένουμε φέτος είπε ο Σαμαράς. Δεν τον ακούσαμε να λέει αν στις αφίξεις τουριστών θα είναι και ο GAP.

Δεν υπάρχουν σχόλια: