7/3/13

Κλείσαμε και σας περιμένουμε στον ΟΑΕΔ και στο Σύνταγμα

Για χρέη στο δημόσιο μέχρι 600 € κατάσχεση του αυτοκινήτου και απαγόρευση εισόδου σε ΟΠΑΠ-ατζήδικο. Για χρέη από 600 μέχρι 5.000 € έχουμε κατάσχεση των ανέργων μελών της οικογενείας μέχρι να ορθοποδήσει ο ένας εργαζόμενος στο σπίτι. Οικογένεια που χρωστά στο δημόσιο και δεν διαθέτει εργαζόμενο μέλος απελαύνεται στην Αλβανία.

Ο Σύνδεσμος «Νεοαφιχθέντες Έλληνες στην Αλβανία», ζητά μακαρόνια και γάλα εβαπορέ.

Τσικνοπέμπτη με φασόλια στη σχάρα.

Κόφ’ τε τα μέτρα γιατί θα φάτε πέτρα
«Οι φτωχοί του πλανήτη έχασαν ένα υπερασπιστή τους και η Αμερική έναν φίλο που δεν ήξερε πως είχε», είπε ο Σον Πεν.

Αγαπημένο τραγούδι και του Στουρνάρα με τ’ όνομα και τη χάρη: «Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά σου».

Ο Θ. Μαργαρίτης της ΓΕΡΜΑΡ, ΓΕΡΜανόφιλης ΑΡιστεράς, μονίμως μαυρισμένος ως υποψήφιος βουλευτής, επ’ ευκαιρία του θανάτου Ούγκο Τσάβες διοργανώνει τριήμερο αποκριάτικο γλέντι στην ταβέρνα «Άντε Μνημόνιο». Κεντρικό σύνθημα: «Ένας αντιαμερικανός λιγότερος». Ευχόμαστε σε όσους συμμετέχουν καλή διασκέδαση κι ό,τι ταμπλάς στο κούτελο κι ό,τι έμφραγμα μπροστά τους. Δυστυχώς εμείς δεν θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε. Αν μας ζητήσει κανείς πείτε του ότι πήγαμε για χέσιμο.

Θα βρεθούν οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, θα βρεθούν και οι λουφαδόροι, θα βρεθούν και οι απολύσεις τους, θα εκδιωχθούν και μετά; Μετά θα αρχίσουν πάλι να ψάχνουν κακούς να διώξουν, μετά θα βρουν κοντούς δημόσιους υπάλληλους και θα τους διώξουν, μετά θα απολύσουν και τους παχύσαρκους, όσους λένε κρύα ανέκδοτα, θα φύγουν και οι άσχημοι και οι αρρωστιάρηδες…. Μη ρωτήσει κανείς γιατί το κάνουν αυτό, αφού διώχνοντας υπαλλήλους του το κράτος όχι μόνο δεν κερδίζει, αλλά χάνει. Δεν πειράζει αυτό, γιατί χάνει και η αγορά, ο ιδιωτικός τομέας: χάνει πελάτες, γιατί ως γνωστόν ο άνεργος δεν ψωνίζει. Έτσι πετυχαίνει η Τρόικα το σκοπό της: απόλυτο ξεχαρβάλωμα της οικονομίας με τα συνεχή χρόνια ύφεσης, οπότε όλα γίνονται φτηνότερα να τ’ αγοράσουν κάποιοι αποκοπή. 

Το Μνημόνιο δεν είναι μονόδρομος, είναι χωματόδρομος και πεζόδρομος, μην πούμε επιεικώς καρόδρομος ή και κατσικόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: