21/3/13

Εδώ είναι η Κύπρος μας δεν είναι Ελλάδα γέλασε.

Εφάγαμέν την, την κυπριακήν βίλλαν από πίσω και πονώμεν
Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (με τους Αθάνατους γιαχνί σοφούς) επέβαλε πρόστιμο και στην κυπριακή βουλή για προσβολή της Μέρκελ.

Ο Σόιμπλε τσαντίστηκε με το ΟΧΙ των Κυπρίων. Ως αντισταθμιστικό μέτρο σκέφτεται να επιβάλει στους Έλληνες αδελφούς των Κυπρίων έκτακτη μείωση 5% σε μισθούς και συντάξεις για να βγάλει το άχτι του.

Η λεβεντιά των Κυπρίων είναι ικανή ν’ απαλλάξει τη Γερμανία και τον υπόλοιπο κόσμο από τη Μέρκελ τον Σόιμπλε και την παρέα τους. Περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες δημοσκοπήσεις στη Γερμανία. Μέχρι Σεπτέμβριο που είναι οι εκλογές η Μέρκελ προλαβαίνει άνετα να καταποντιστεί.

Οι Κύπριοι αρνήθηκαν να υποταχθούν στην Τρόικα και δεν έπαθαν τίποτα. Εμείς ακόμα δεν τολμάμε να ζητήσουμε μείωση του ΦΠΑ σε χώρους εστίασης.

Αφού η απόφαση της ευρωζώνης για κούρεμα καταθέσεων ήταν βλακώδης, πώς είναι δυνατόν η θετική ψήφος του Στουρνάρα να θεωρείται συμπαράσταση στην Κύπρο; Συμπαράσταση σε ποιον; Στον Αναστασιάδη και τον υπουργό του Σαρρή που ξεκίνησαν τις υποκλίσεις και με την πρώτη έπαθαν λουμπάγκο και από τότε δε μπορούν να σηκωθούν όρθιοι; Πήραν ατυχώς παράδειγμα από τους δικούς μας οι οποίοι όμως είναι γυμνασμένοι σ’ αυτό γιατί το κάνουν από την ώρα που γεννήθηκαν αναμένοντας να κυβερνήσουν για να τηρήσουν παράδοση αιώνων.

Δυστυχώς για τους πρόκριτους-δημογέροντες τα παραδείγματα από την Κύπρο δεν σταματούν να έρχονται: "Στη διάθεση του κράτους θέτει ολόκληρη την περιουσία της Εκκλησίας ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, προκειμένου η Κύπρος να σταθεί στα δικά της πόδια, να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα του τόπου."
  • Ο Σόιμπλε με τη νεκροκεφαλή της λιτότητας στο χέρι: «Plan B or not plan be?»
  • Νέα ταινία: «Τι τσεκούρωμα, τι τσεκούρεμα».
  • Στοίχημα: Αποσύρεται η πρόβλεψη «Θα πετύχει το επόμενο κούρεμα καταθέσεων αν γίνει στην Ελλάδα;» Είναι προφανές το ΝΑΙ και ο συντελεστής έπεσε κάτω από το 1 στο 0,70. Δηλαδή αν παίξεις ΝΑΙ και κερδίσεις όχι μόνο δε θα πάρεις μία, αλλά θα χρωστάς και το 30% όσων στοιχημάτισες.
  • Στην αυριανή «Με τι Ελένη;» η Μενεγάκη θα προσπαθήσει ν’ απαντήσει στο ερώτημα: «Πώς είναι δυνατόν ηγέτης να κάνει μια συμφωνία στην ευρωζώνη που μετά στη χώρα του δεν την ψηφίζει ούτε το κόμμα με το οποίο εκλέχτηκε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: