19/2/13

Μη διαβάσετε την ανάρτηση, απεργούμε

Εικόνες εγκατάλειψης στην αγορά. Σκούριασαν και τα νοβοπάν στα τζάκια.

Ακόμα δεν εισέπραξε τίποτα το κράτος από πιθανούς φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ.

Η ευρωπαϊκή Ελλάδα, σύμφωνα με τον Σαμαρά, θα πάρει χρήματα μόνο από ΕΣΠΑ ως μη κυβερνητική οργάνωση. Στο τελευταίο συμφωνούν όλοι.

Τα χρήματα από ΕΣΠΑ θα τα φάει ο Μπόμπολας με τον Αλαφούζο, τον Ψυχάρη και τ’ άλλα παιδιά. Όποιος διαφωνεί ας κάνει το λάθος να μου το πει με δική του ευθύνη.

Και οι ξένοι επενδυτές θα τρώνε από ΕΣΠΑ. Δεν θα φέρουν χρήμα στην Ελλάδα, ζητάνε και προίκα με το «γεια σας μπήκα, βρήκα και το ΙΚΑ». Η αλήθεια είναι ότι και να έρθουν ξένοι επενδυτές στην Ελλάδα εγώ θα ζω τρώγοντας τα σύκα-σύκα κι αυτοί θα τρώνε τα σκάφη-σκάφη.

Δηλαδή αν κάποια ασφαλιστικά ταμεία μαζέψουν κεφάλαια και καταθέσουν προσφορά για αγορά του ΟΠΑΠ ποιος θα τολμήσει να την αρνηθεί αυτή την προσφορά χωρίς να χυθεί αίμα;

Όποιος έχει διδακτορικό γίνεται υπουργός ή σύμβουλος σε υπουργείο με σκοπό την εξυπηρέτηση μεγαλοεπιχειρηματιών. Έχουμε στην Ελλάδα διδακτορία του προλεφταριάτου

Ο εγωπαθής Βενιζέλος λέει τα πράγματα με τ’ όνομά του.

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων της Κύπρου τσαντίστηκαν που δεν βγήκε πρόεδρος ο Αναστασιάδης από την πρώτη Κυριακή και δεν αναγνωρίζουν τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών της χώρας τους κι ας έγιναν με κάλπες. Δεν θεωρούν επαρκές το στατιστικό δείγμα, το 100% των ψηφοφόρων.

Αν εκλεγεί πρόεδρος της Κύπρου ο άχρωμος και άοσμος δεξιός Αναστασιάδης κανένα άλλο κατόρθωμά του δεν θα έχουμε να θυμηθούμε από αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: