15/10/12

Είμαι τηλεμαζόχας

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 
Θα πάρει όλα τα λεφτά το κανάλι που θα έχει 24ωρη προβολή βίντεο με δηλώσεις και συνεντεύξεις του όταν ήταν υπουργός Οικονομικών. Αχαλίνωτα γέλια.
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 
Από ονοματεπώνυμο ανάμεσα σε Κύπριο και Πόντιο. Από φωνή και τραγούδια ανάμεσα στον Σφακιανάκη και τη μετριότητα. Ειδικά όταν θυμάμαι τον Καρουσάκη ως υποκατάστατο του Βοσκόπουλου. Τέλος πάντων όλοι Βοσκοπουλικοί είναι μαζί φυσικά με τον Πανταζή και τον Αυγερινό. Ο Παντελίδης όμως μας εξέπληξε. Ξεκίνησε τη δισκογραφική του καριέρα από το τέλος. Με cd σε εφημερίδα. (Παραπολιτικά) Μήνυμα ματαιοδοξίας για όλη τη δισκογραφία. (Κι ύστερα λένε ότι φταίνε οι μαύροι, που, κατά την Άντζελα, κάνουν μαύρη αγορά ευρέως γιατί το αφεντικό τους είναι Εβραίος)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ… 
…γιατί δε μας χέζει ο Ρέντα Λάρα: Ο Χάρρυ Κλυνν το ζήτησε από τον Πάριο τον οποίον, λέγω, άκουγε από το ραδιόφωνο ο μεθυσμένος πελάτης του ταξί. (Εδώ γελάμε και πουθενά αλλού)
ΤΗΛΕ-ΛΑΘΟΣ 
Κύριε πολιτικέ αναλυτά, δεν το διαρρέουν, το διαχέουν. Μην το διαχέζουμε.
ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 
Χαρακτηριστικό τηλε-λάθος που μας επιβλήθηκε:. Στην πλατεία Συντάγματος άκουσα άθελά μου κοπέλα τηλεφωνούσα να λέει, «Έλα, είμαι έξω από το Μεγάλη Βρετάνια». Κοπέλα μου, αυτό το γκριγκλίκι (!) δε μου κάθεται. Ή ελληνικά θα το πεις, «Μεγάλη Βρετανία» ή αγγλικά, «Γκρέιτ Μπρίτεν». Το «Μπρετάνια» ή «Μπρετάνι-α» το χρησιμοποιούσαν κάποιοι για τη Βρετανία κάποτε, σε πολύ παλιές δεκαετίες πίσω. Μην αρχίσουμε να λέμε πάλι το απίθανο κομμουνιστικό «Ρούσι-α».
ΙΝ-ΣΤΙΝ 
«Ινστιντούτο». Δεν είναι καν πιο εύκολο να το λέτε έτσι. Προέρχεται από το institute, βλέπουμε ένα «n», γιατί να βάζουμε δύο «ν» σε διαφορετικές συλλαβές; ΙΝΤΙΤΟΥΤΟ και το ΑΛΛΟ είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: