15/10/12

Και να σκεφτείς ότι τα 11,5 δισ. έγιναν μέχρι στιγμής 17,5

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΑΡΘΡΟ 78 - ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5.
"Κατ' εξαίρεση επιτρέπεται να επιβληθούν με εξουσιοδότηση νόμων πλαισίων εξισωτικές ή αντισταθμιστικές εισφορές ή δασμοί, καθώς και να ληφθούν οικονομικά μέτρα στο πλαίσιο των διεθνών σχέσεων της Χώρας με οικονομικούς οργανισμούς ή μέτρα που αποβλέπουν στην εξασφάλιση της συναλλαγματικής θέσης της Χώρας."
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά 
Η κατάργηση της δραχμής με τη χρήση του ευρώ καταργεί αυτή την παράγραφο του άρθρου 78 του Συντάγματος. Μήπως ήταν αντισυνταγματική η είσοδος χώρας μας στην ευρωζώνη και είναι αντισυνταγματική η παραμονή μας;»
ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ… 
…ότι ο καρδιοχειρουργός Π. Σπύρου πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Τόσο ανυπόφορη είναι η κατάσταση στην Ελλάδα;
ΑΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ… 
…και όλες τις φοροαπαλλαγές κι έχεις κάνει τον γάμο τεκμήριο, πες μου, γιατί να παντρευτώ; Άσε, καλύτερα να πηδάω τσάμπα.
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΗΘΕΛΑΝ… 
…και θα κάνουν επιμήκυνση στο χρόνο μαρτυρίου.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 15.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ… 
….. αρκεί να είναι όλοι αυτοί διορισμένοι από το ΠΑΣΟΚ και όχι από τη ΝΔ.
ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΩ, ΟΥΤΕ ΕΞΑΓΩ 
Ούτε δολάρια, ούτε ευρώ έχω. Τι με πρήζουν κάθε μέρα με την ισοτιμία τους;
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ...
...ισχυρίζονται ότι τα μέτρα αυτά είναι αδύνατον να περάσουν. Μετά από λίγες μέρες απλώς θα σπάνε τα κεφάλια τους να βρουν πώς κατάφεραν να τα περάσουν οι ίδιοι με την ψήφο των βουλευτών τους.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...
...τα καταφέρνει να μη βλέπει όχι μόνο τους χρυσαυγίτες, αλλά και όποια Γύφτισσα γουστάρει να μπει με όπλο στα δικαστήρια και να σκοτώσει άνθρωπο.
Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ…
… από τον Real FM Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, ώρα μία παρά τέταρτο το μεσημέρι, είπε στην Κ. Μακρή, να «δώσουμε» τις απολύσεις στο Δημόσιο για να σώσουμε τον ιδιωτικό τομέα. Εντάξει, όλα σε πάρε-δώσε εξελίσσονται, θα παρακαλούσαμε όμως αυτό το πάρε-δώσε να γίνεται μόνο από τους αρμόδιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: