13/12/23

Τετάρτη και δεκατρείς

Ο φερόμενος ως υπουργός Προστασίας ποιου Πολίτη βρήκε λίστα με διακόσιους σκληρούς χουλιγκάνους στα ειδικά μισθολόγια της ΓΑΔΑ.

Όλα εισαγόμενα για την κυβέρνηση. Εισαγόμενη η ακρίβεια, εισαγόμενη και η βία στα γήπεδα. Αν οι εισαγωγές κάνουν κακό, να μην κάνουμε εισαγωγή διαιτητών ούτε παικτών και προπονητών.

Ποιος φταίει για τη βία έξω απ’ τα γήπεδα; Ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο και η κυβέρνηση πετάει τη μπάλα στην άδεια εξέδρα.

Χάλασε η κοινωνία. Φτάσαμε στο σημείο να διαδηλώνουν οι αστυνομικοί έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τα δήθεν μέτρα κατά της βίας έξω απ’ τα γήπεδα. Αυτοί που φύλαγαν τη διαδήλωση των αστυνομικών ποιοι ήταν; Οι μεν αποκαλούσαν τον άλλο μπάτσο. “Δεν είμαι μπάτσος εγώ, ρε. Εγώ είμαι αστυνομικός. Μπάτσος είσαι εσύ”.

Όχι άλλη πολιτική βία. Από δω και μπρος συλλαλητήρια χωρίς θεατές συν αλιτήριους.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ: “Δεν χρειάζεται να είσαι φοροφυγάς, αρκεί που φαίνεσαι”. Από γνωστό θεατρικό έργο. Σκηνοθεσία Ταμίλα Σούκλεβα.

Έχουμε τουριστική κυβέρνηση που τώρα κάνει διακοπές. Βέβαια κανόνισε να έρχονται σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με γρήγορη βίζα Τούρκοι τουρίστες.

Γίναμε επιτέλους Ευρώπη και το πλαστικό χρήμα κυκλοφορεί όλο και περισσότερο. Το επίδομα ανεργίας θα δίνεται σε κουπόνια ή καλύτερα σε κάρτες αγορών. Κι άλλο καλό: σε λίγο οι εργοδότες θα μπορεί να δίνει μέρος του μισθού όχι σε χρήματα, αλλά σε τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: