26/10/23

ΠροΦυτείες

Επανέρχεται στα κανονικά η ώρα την Κυριακή. Ο Μητσοτάκης μας πήγε 40 χρόνια πίσω, κερδίσαμε όμως πέντε χρόνια ύπνο. Νέα διαδικτυακή συλλογικότητα στο f/b, “Μην ξαναλλάξει η ώρα η κακιά”.

ΣΚΑΣΕΕΕΕ / Δηλαδή ο ισραηλινός στρατός δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΗΣΥΧΙΑ / Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία είναι μπαναγία. Καλή με τους Άγγλους, Γάλλους, Γερμανούς, Αμερικάνους και τους Ισραηλινούς ιέρακες. Κακή μόνο με το λαό της.

Πάμε λίγο δεξιά καθημερινή πολιτική:
  • Χωρίς υγειονομικό προσωπικό τα δημόσια νοσοκομεία. Οικονομική πολιτική ή πολιτική της κονόμας;
  • Κόβουμε τα δέντρα στις πόλεις επειδή κρύβουν τις διαφημιστικές ταμπέλες κι εμποδίζουν την ανάπτυξη της οικονομίας. Ανάπτυξη του καρότου στο γκώλο του υποζύγιου.
Η Δεξιά στην Ελλάδα και η διεθνής πλουτοκρατία ανησύχησαν σοβαρά με την άξαφνη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, όχι ότι θα κατάφερνε κάτι, ειδικά με τα μνημόνια στο κεφάλι του, αλλά ήταν κακό παράδειγμα για τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μην καταντήσουν Νότια Αμερική. Ευτυχώς βοήθησε και ο αιώνιος σύμμαχος το ΚΚΕ.

Ο δήθεν αρχηγός των χιτλερικών μαχαιροβγαλτών θυμήθηκε το ρόλο του και μετά την πρόσκληση του εισαγγελέα ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και “κατακεραύνωσε” τους κομμουνιστάς εχθρούς του έθνους ως “πέμπτη φάλαγγα”. Όμως, γιατί όχι το κόμμα του Κουτσούμπα, αλλά το άλλο; Μες στην ασχετοσύνη του έδε4ιξε πως δεν ξέρει ότι η πέμπτη φάλαγγα ήταν κάτι θετικό για τον στρατηγό Φράνκο με τις τέσσερις φάλαγγες, ήταν η λαϊκή υποστήριξη που υπέθετε ότι είχε για να ρίξει την δημοκρατική κυβέρνηση, κάτι που κατάφερε κι έγινε δικτάτορας για σαράντα χρόνια.

Μια και τ’ αναφέραμε, κανονικά έπρεπε την Τετάρτη να είμαστε στο αεροδρόμιο να υποδεχτούμε τον πρόεδρο κι επόμενο πρωθυπουργό από την Αμερική, όπως περιμένουμε τον παίκτη με τον οποίο θα πάρουμε το πρωτάθλημα

ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ: “Ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος”.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ / Πιο απολιτίκ όλων είναι οι αριστεριστές με τις χίλιες και μία οργανώσεις

Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΕΙ ΙΣΙΟΣ: “Παιδιά, όχι διασπάσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ν’ αποχαιρετάς το 3% που σε βάζει στη Βουλή”.

ΜΠΕΡΔΕΜΑ / Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι παραιτείται για μπει νέο κύμα, όχι νέο κόμμα.

R-ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχτηκε από ομάδες που ήθελαν να βγουν από το περιθώριο και τώρα παλεύουν να ξαναπάνε εκεί. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι πολύ εύκολο. Η μαγκιά φαίνεται στα δύσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου