26/3/23

Βυθό κράτος

Κυρ Μητσοτάκη, βάλτε τις δημοσκοπήσεις μια ώρα μπροστά.

Το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛα λόγια ν' αγαπιόμαστε, έχει προ πολλού ξεπεράσει τα ζόρι-α. Αυτοδύναμη κυβέρνηση συνεργασίας. Αυτή τη βδομάδα ο ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης πιστεύει ότι σε περίπτωση που στις επόμενες εκλογές να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑς θα υποστηρίξει κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τη Ντόρα Μπακογιάννη του γιου της. Μαξίμου.

Εντάξει, ν' αλλάξουμε θέμα, γιατί το δυστύχημα στα Τέμπη μας χαντακώνει δημοσκοπικά. Πού να στρέψουμε την προσοχή του κόσμου; Στις υποκλοπές, στην ακρίβεια, στην ιδιωτικοποίηση του νερού, στα δανεικά κι αγύριστα υπουργών, στους βουλευτές των πλειστηριασμών σπιτιών ή μήπως στην εξαφανισμένη Ρωσίδα κατάσκοπο με τα πλεκτά;

Πού φτάσαμε!.. Θέλουμε αλλαγή κυβέρνησης (και) για να σώσουν ν' αρχίσουν να πληρώνουν οι υπουργοί τα δάνειά τους.

Για να το σκεφτούμε θα πάρουμε άδεια από τη σημαία. Η σχεδίαση της νέας φανέλας της εθνικής μας ποδοσφαίρου ανατέθηκε στη NIKE, (Νίκε, είσαι εδώ;) μοιάζει με τη σημαία της Φινλανδίας, αλλά με αγκυλωτό σταυρό. Θα τον δείρουν σίγουρα Φινλανδοί.

Το Γιβραλτάρ απέσπασε εντός έδρας ήττα 0-3 από την εθνική Ελλάδος την ομάδα που φέρει τη σημαία της Φινλανδίας με αγκυλωτό σταυρό Μπαλτάκου.

Όταν κατηγορούν την ελληνική κυβέρνηση για πολλά, όπως υποκλοπές, ρατσισμό, καταπάτηση ανθρωπίνων και δημοκρατικών δικαιωμάτων, όταν γι' αυτά σε κατηγορούν ποιοι; οι ΗΠΑ, φαντάσου πού φτάνει η ξεφτίλα σου. (Μέχρι στιγμής)

ΑΓΟΡΑ / Το καλάθι των Νονών είναι κόκκινο κι έχει σήμα ένα κομμένο κεφάλι αλόγου

br />

Εμείς να βάλουμε πλάτη και ο Μητσοτάκης να βάλει γκλομπ. 

Οι ηλίθιοι επέμειναν και από τα ΜΜΕ μας διέταξαν και φέτος στις 3 το πρωί να πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά, αντί απλώς να μας ενημερώσουν ότι στις 3 η ώρα θα είναι 4 και να βάλουμε τα ρολόγια μας μπρος όποτε θέλουμε και μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: