27/1/23

Ή Αλήθεια στο Ναυτικό...

...γιατί θάλασσα τα κάνανε.

Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, είναι ευρωπαϊκό κράτος ιδιωτικού δικαίου.

Η κυβέρνηση της ΝΔ Μητσοτάκη ζει οικονομικά, κάτω από τις δυνατότητές της. Τρώει πιο λίγα απ' όσα χέζει.

Εκλογές στην ώρα τους, την οποία επιλέγει ο Μητσοτάκης. Εκλογές στην ώρα του Μητσοτάκη. Κύριε Μητσοτάκη, ήρθεν η ώραν σας.

Η πρόταση δυσπιστίας δεν γίνεται ποτέ με τη σιγουριά ότι θα υπερψηφιστεί. Αν η τρέχουσα κυβέρνηση δεν διαθέτει την απαιτούμενη πλειοψηφία δεν χρειάζεται καμία πρόταση δυσπιστίας. Η πρόταση αυτή γίνεται σχεδόν πάντα για να τεθούν και να συζητηθούν θέματα που η κυβερνητική πλειοψηφία καταχρηστικά αποκλείει από την ημερήσια διάταξη. Μετά τη συζήτηση κάποιοι οφείλουν να άρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση. Άρα η πρόταση δυσπιστίας δεν γίνεται καταχρηστικά.

Ο Ουμπέρτο Έκο είπε ότι μόνο οι ηλίθιοι πιστεύουν ότι τα πραξικοπήματα γίνονται με τανκς, ενώ υπάρχουν τηλεοπτικά κανάλια. Τον πίστεψαν κάποιοι πανέξυπνοι κι έχαψαν ότι με την κάλυψη των ΜΜΕ της λίστας Πέτσα μπορούσαν να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Η ζωή διαψεύδει τον Ουμπέρτο Έκο κι επιβεβαιώνει την ηλιθιότητα των κάποιων.

Δεν χρειάζονται τανκς. Υπάρχουν ηλίθιοι.

Μια και αναφέραμε ηλίθιους: "Ο Κυρ Μητσοτάκης χάρισε και στέλνει τανκς στην Ουκρανία για να μη γίνει πραξικόπημα στην Ελλάδα".

Ουκρανία ή Τανκς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: