5/12/22

Προβλέψιμος μαλάκας

Η φτήνια θα μας φάει. Ό,τι κρατικό, δεν μας χρεώνει δυσβάστακτο κόστος, αλλά δεν εξυπηρετεί καλά, άρα να ιδιωτικοποιηθεί για να εξυπηρετεί χειρότερα και πιο ακριβά.

Όταν μια υπηρεσία έχει αδυναμίες, κοιτάς να τις μεγιστοποιήσεις, για να την πουλήσεις όσο μπορείς πιο φτηνά, να ξεκινά ως ιδιωτική με υψηλές τιμές και να είναι όσο γίνεται πιο κερδοφόρα. Δοξάστε με. 

Θα μας φάνε και τα ψιλά: "Λίγο ακόμα να ξηλωθούμε λίγο ψιλότερα, λίγο ψιλότερα, λίγο ψιλότερα".

Δεν απορώ που δε βλέπω να υπάρχει κράτος, αφού σύμφωνα με τον πρωθυπουργό μας, το κράτος είναι χρήμα.

Δεν καταλαβαίνω τι το παράξενο βρίσκουν οι ντόπιοι πράκτορες Πούτιν - Ερντο(γ)άν και απαιτούν παραίτηση του πρωθυπουργού. Ζούμε σε μια χώρα όπου, μέσω της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών, παρακολουθούνται υπουργοί, μέχρι και ο ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων και δε μπορεί να βρει ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τις παρακολουθήσεις. Παίζουμε παθητική αντικατασκοπία.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ / Ψήφισε Μητσοτάκη. Για να σε παρακολουθεί ο δικός σου άνθρωπος.

ΑΒΕΚ ΛΕ ΜΑΛάΚ / Υπουργοί παρακολουθούνται και δε βγάζουν άχνα. Αγαπημένοι τους στίχοι, κοντά σε επιτυχία του Αντύπα: “Τιμή μου / που έκανα έρωτα μαζί μου”.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Δεν έχω λεφτά να δώσω για Πρέντατορ, ευτυχώς βρήκα φτηνό τρόπο για να παρακολουθώ το έτερόν μου ήμισυ. Του έβαλα τσιπάκι από τον κτηνίατρο.

ΤΕΧΝΕΣ / Κάθε τόσο βγαίνει από το ΜΜΕ μια χαμένη λέξη. Τελευταία η “Πρεσβυτέρα”. Περνά και στο τραγούδι: “Πρεσβυτέρα / πρεσβυτέρα / κονομάς με τον πατέρα”. (Τριάντα χιλιάδαι δίσκοι)

ΑΡΙΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ / Στο Ιράν καταργήθηκε η αστυνομία ηθών, κάτι απαραίτητο στη δική μας χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: