26/9/22

Επισυνδετήρας

Μας αρρώστησαν με την καθεστωτική ενημέρωση κι έχουμε κι έλλειψη παραισθησιολόγων.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; / Τι θα του έλεγε ταξιτζής στην Κάνιγγος;

Ο Μητσοτάκης Β' και γενικότερα η γνωστή οικογένεια, δεν ανησυχεί για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Όπου να 'ναι θα βγει άλλο σκάνδαλο στη φόρα και θα το καλύψει. Ποιος θυμάται τη Ζήμενς, ποιος θυμάται τη Νοβάρτις, ποιος θα θυμάται τις υποκλοπές μετά από δέκα σκάνδαλα;

Ναι, ναι, οι γελοίες φωτογραφίες του Μητσοτάκη θα του κόψουν ψήφους. Θυμίζουμε, από την πρώτη φορά που εξελέγη βουλευτής ξεφτιλιζόταν απ' όλους σχεδόν η κλασική πόζα του με τα γουρλωμένα μάτια. Αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει υπουργός. Κι εκεί τα ίδια, ο ξεφτιλισμός όμως δεν τον εμπόδισε να εκλεγεί, σε βάρος του σοβαρού Μεϊμαράκη, πρόεδρος της ΝΔ και κάτ' επέκταση αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκεί ξεκίνησε το πανηγύρι με γελοίες πόζες και γκριμάτσες. Πάλι ο γελοιοποιημένος δεν έχασε τίποτα, εκλέχτηκε πρωθυπουργός και μάλιστα με αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Για ποιο λόγο η λεγόμενη πανεπιστημιακή αστυνομία να (εν)εδερεύει μέσα στα Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα; Η στρατιωτική αστυνομία, Στρατονομία, πρώην ΕΣΑ, ποτέ δεν ήταν εγκατεστημένη μέσα σε στρατόπεδα άλλων. Είχε τα δικά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: