19/1/22

Διορισμοί παντού

Ναι είχαμε από αθώους μαζικούς διορισμούς υπαλλήλων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αυτό όμως έγινε για λιγότερο κράτος και περισσότερη ιδιωτική οικονομία. Όσο περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι τόσο πιο αδύναμο κράτος, αφού δεν ξέρει ο ένας τι κάνει ο άλλος. Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει λέει ο σοφός λαός μας, άρα πολλοί υπάλληλοι, λιγότερες προσφερόμενες υπηρεσίες.

Το ότι οι νεοδιορισμένοι είναι του κυβερνητικού κόμματος είναι απόλυτα φυσικό, αφού αυτοί πιστεύουν στο λιγότερο κράτος. Δε μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει η αντιπολίτευση να γκρινιάζει. Άσε που πολλοί νεοδιορισμένοι, περισσότεροι μισθοί που τι θα γίνουν; 

Ο καινούργιος, διψασμένος για χρήμα, τους πρώτους του μισθούς θα τους χαλάσει όλους στην αγορά, έτσι θα ενισχύσει το κράτος μέσω ΦΠΑ, ευχαριστημένη η αντιπολίτευση, θα ενισχύσει εμπορικές αλυσίδες, ευχαριστημένη και η κυβέρνηση. 

Οι διορισμοί είναι θέμα εθνικό, κερδίζουν όλοι, έτσι δεν πρέπει να το στέλνουμε στον εισαγγελέα. Αμάν πια. Μήπως οι αντιπολιτευόμενοι φοβούνται ότι έτσι θα ενισχυθεί ο καπιταλισμός; Τι να κάνουμε, καπιταλισμό έχουμε. Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλωνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: