16/10/21

Η πανδημία και ο πανδήμιος

Λεωφόρος Μεσογείων, Μεσογείων ποταμός, άνω ποταμών Ανωγείων. 

Ήξερα πως όταν γίνεται σεισμός πρέπει να πάω κάτω απ' το τραπέζι. Τώρα ο Στυλιανίδης μου λέει πως όταν βρέχει πρέπει ν' ανέβω στο τραπέζι. Όταν βρέχει και γίνεται σεισμός τι κάνω;
ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: ανεβα πανω σ ενα τραπεζι και κρατα αλλο ενα πανω απ το κεφαλι σου! 

Ρε μάγκα, με το Μητσοτάκι δε μπορούμε ούτε να πέσουμε από το μπαλκόνι, γιατί πέφτουν τα μπαλκόνια μόνα τους. 

Αν ξαναβγεί πρόεδρος ο ΓΑΠ δεν θα μετονομάσει το Κίνημα Αλλαγής, απλώς θα κάνει τ' όνομά του διεθνή όρο. Από ΚΙΝΑΛΛ θα το λέει και θα το γράφει Kinimal, τη δε πολιτική του kinimality. Ακολουθεί η ΠΑΣΟΚοποίηση 2 και ο όρος kinimalification από το pasokification. 

Προβληματισμός επικρατεί στους δημο(σ)κόπους αν με τη φόρα που πήραν οι αυξήσεις στις τιμές καυσίμων, τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης όπως τα ποσοστά της ΝΔ, αν θα μπορούν να δίνουν στο κόμμα του Μητσοτάκη ποσοστά και πάνω από 100%. 

ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-τικο / Τους παλιούς τους έχουμε παραπεταμένους σε καταυλισμούς-φυλακές. Τους νέους τους πετάμε πίσω στην Τουρκία. Ποιους; Τους λαθροπετανάστες 

Αλλοδαπός παίρνει Έλληνα στη θέση υπουργού και οι ελληναράδερς δεν λένε κουβέντα. Αφού το υπέστημεν κι αυτό, σκεφτόμαστε μήπως έχουμε δικαίωμα να στείλουμε στην Κύπρο αναλογικά καμιά εικοσαριά δικούς μας υπουργούς; Με τον όρο μη μας τους επιστρέψουν. 

Η εθνική μας αποκλείστηκε από το παγκόσμιο κύπελλο. Να δούμε τι άλλο θα πάθουμε με Μητσοτάκη. "Ο ΣΥΡΙΖΑς φταίει για την ήττα", είπε ο Γεωργιάδης. "Δεν έβαλε ούτε ένα γκολ ο βουλευτής του ο Γιαννούλης. Πολύ σωστά τον αντικατέστησε ο προπονητής". 

Το παραπάνω δείχνει ότι η αμυντική πολιτική της χώρας μας, όπως και η αθλητική, είναι για κλάματα. Όλοι και όλες ξέρουν ότι αν αντί για γαλλικές αγοράζαμε ισπανικές φρεγάτες (με γραβάτες) η Ισπανία ευχαρίστως θα μας έδινε για αντισταθμιστικά οφέλη και τους δύο αγώνες με την εθνική τους στο ποδόσφαιρο και θα είχαμε από τώρα προκριθεί στο Μουντιάλ.

   

Η κυβέρνηση έχει ανεπίσημα ιδιωτικοποιηθεί. Απευθύνεται σε ιδιώτες και οικονομικά και ψυχολογικά. Όταν επιτέλους επισήμως ιδιωτικοποιηθεί η κυβέρνηση τότε κάθε ανασχηματισμός θα καλείται αναχρηματισμός ακολουθώντας τον κώδικα της αγοράς.
 ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 

Τι διαφορά έχουν οι εξεταστικές επιτροπές της Βουλής από τις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις, ΕΔΕ, της Αστυνομίας; Μηδέν. Η μόνη τους διαφορά. 

Στη δημοσκόπηση της Marc μ' έκαψες το κόμμα του Βελόπουλου παίρνει 44 ψήφους από το δείγμα, εκ των οποίων ανεμβολίαστοι είναι οι 74. Δεν κάναμε λάθος στα νούμερα, απλώς τ' αντιγράψαμε από τα στοιχεία που έδωσε η εταιρεία για την αξιόπιστη δημοσκόπησή της, που έγινε κατά παραγγελία του αξιόπιστου ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: