21/9/21

Καλό καλοκαίρι


16 Σεπτεμβρίου ο Μητσοτάκης (γαμοκάθαρμα) είπε αποχαιρετώντας μαθητές “καλό καλοκαίρι”. Δηλαδή τα σχολεία θα κλείσουν σύντομα.

Η ιστορία με το καουμπόικο συμβάν στο Θεσσαλικό κάμπο, συνάντηση με έναν Ντάμπτον, τον Άβερελ φυσικά, κάτι κρύβει. Κάποιος να αποκαλύψει αλλά ποιος; Να το το πει και στον Μητσοτάκη, γιατί το μυαλό του αποκλείεται να το κρύβει, δε μπορεί να το βρει. Η αμερικανιά με έναν παντελώς ηλίθιο στη θέση του επικεφαλής χώρας θριάμβευσε με Τζορτζ  Μπους νεώτερο. Το κάνουμε κι εμείς βλέποντας τον βλάκα Μπους να επανεκλέγεται. Θα μας μηδενίσουν όμως το γραπτό για αντιγραφή και δε βλέπω επανεκλογή.

Γιατί μόνο σε ξενοδοχειακές μονάδες το πρωτοπόρο μοντέλο της πρόνοιας της Φρειδερίκης; Τότε, από τα δεκάδες χιλιάδες παιδιά που βρίσκονταν σε ιδρύματα, όποιοι δεν ήταν αριστούχοι στο γυμνάσιο δεν μπορούσαν να συνεχίσουν και τους έστελναν στις ξενοδοχειακές σχολές της Πάρνηθας και της Ρόδου για να γίνουν καμαριέρες ή γκρουμ. Από φαντασία μηδέν. Όπως φαίνεται πάντα μόνο οι ξενοδόχοι θέλανε το καλό των μικρών ελληνόπουλων. 

Όλοι καταγόμαστε από μετανάστες. Το λέει η ανθρωπολογία, αλλά δεν ξέουμε σε ποιους, ποιες και ποια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: