31/8/21

Αναχυματισμός

Χαλαρός ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Ο Κυρ Μητσοτάκης παραμένει στη θέση του που ακόμα ψάχνει.

Η ΝΔ στην κυβέρνηση, ο ΛΑ.Ο.Σ. σε υπουργεία.

Μετά τον αναχρηματισμό, συγνώμη, τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο Κυρ Μητσοτάκης παραμένει υπουργός Μαξίμου και περιχώρων

Μεγάλοι πρόβλημα στον κρατικοδίαιτο επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας, γιατί, σύμφωνα με την παράδοση, μετά τον ανασχηματισμό απαιτείται ο αναχρηματισμός της κυβέρνησης.

Στη θέση του Κιλ-κίλια Μπιλ στο υπουργείο Υγείας μπήκε, λόγω πανδημίας, ο αναγνωρισμένος κοινά αποδεκτός γιατρός Πλεύρης.

Προοριζόταν για υπουργός Υγείας η Κεραμέως, δεν χρειάζεται όμως ακόμα ο Κυρ Μητσοτάκης προσλήψεις νέων γιατρών και νοσηλευτών με πανελλήνιες και ελάχιστη βάση εισαγωγής. Αυτό θα γίνει αφού πρώτα τους διώξει όλους από τα νοσοκομεία.

Παραμένει στη θέση του ο Αντώνης Γεωργιάδης ως υπουργός Τηλεοπτικών Πλατό και Παραθύρων.

Στην Πολιτική Προστασία έβαλε ο Κυρ Μητσοτάκης ναύαρχο, επειδή μετά τις πυρκαγιές  περιμένουμε πλημμύρες με πολλά μποφόρ. Όμως ο Ναύαρχος όταν είδε ότι δεν ήταν διακομματική η επιλογή του την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Πρώτη φορά ανακοινώνεται υπουργός κι εκείνος το διαψεύδει.

Δυνατή εξουσία ασκεί ο Κυρ Μητσοτάκης. Ο Τσίπρας με μια ανακοίνωσή του άλλαξε υπουργό της ΝΔ πριν καν ορκιστεί κι αναλάβει καθήκοντα.

Στη θέση του Χρυσοχοΐδη, αντί ναυάρχου Αποστολάκη ο Μπογδάνος πρώην τραγουδιστής νιου γουέιβ και δημοσιογράφος ερασιτέχνης παντού.

Ένα ερώτημα πλανάται πάνω από τα δημόσια ουρητήρια της πόλης: Τι επάγγελμα θ' ασκήσει τώρα ο Χρυσοχοΐδης;

Αφού κατάφερε και τον ανασχηματισμό ο Κυρ Μητσοτάκης σκέφτεται να λείψει για μία ολόκληρη εβδομάδα, αρκεί -ευχόμαστε όλοι- να μην έχει πολλά μελτέμια στο Αιγαίο και μην πλακώσουν βροχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: